den berömda sjalen.



omg




ja har saknat therese :)


rock away

sitter hemma hos tess och lyssnar lazee-rock away. såååååå grym.
just nu försöker tess göra areboix rörelser tll låten, hon har nämligen börjat träna. ja vet inte tiktigt vad ja ska säga..

/ nina

efterfesten.

kom ni ihåg vilken grej det var med den.. fast nu är nog glansdagarna över.. men jag går in ändå,, vet inte varför. det är ju ändå ingen som skriver till mig.  men folk besöker sidan. det är kul att se vilka.  å de som är inne på sidan varje dag.. de är nog kära i mig. jättetokkära. är du med jätte kär i mig kan du med besöka sidan. jag heter dea_ där.

linda märker inte att jag är vaken när jag trycker löst på tanjenterna


dea

linda sa,

älskling gåå tvätta dig.
så nu måste jag sluta blogga,
ni vet hennes ord där min lag

dea


linda.

ligger brevid mig och läser skugga av karin alvtegen.. det känns lite som vi är tillsammans å  på semester... och någonstans i 30 svängen.. ni vet då man bara ligger brevid varandra å läser. ifs var jag på semester i somras å då låg vi också å läste hela semester.. med undantag när vi rökte vatten pipa och åt. ooja det är jätte intressant att vara tillsammans med mig.. jag lovar. skit spännande med. så på tal om min andra hälft eller säger man halva.. hon ligger å tittar i sin bok, hon tittar inte änns på mig närjag skriver jättefort.. vad ska man göra för att fåhennes uppmärksamhet?
Egentligen behöver vi inte använda ord längre.. sååå skönt när man kommer till det stadiet i et förhållande.. Vi har typ växt samman. tycker samma, i alla frågor, våra gardrober börjar så smått se identiska ut, förnu har linda med annamat monki klänningar, frye boots, high heels, korta jackor, fina väskor, svarta tygskor, AA kläder... jaa allt det där som var jag..men som sagt jag ska ju bli blondin, frågan är vem som är mest härmapa. jag tycker mer det är smickrande när någon klär sig lika , det betyder ju att de tycker om hur man klär sig.. jag kanske härmar linda lite med hmm.. rockiga t-shirts..åå kanske lite,, mer,, nu ligger hon här brevid åå sover å jag ska gå på toan å tvätta bort mitt smink.. det är så här det är att vara 30 bara så ni vet. ,



gonatt


dea

min klänning.


hitta exakt min klänning i tidningen. fast från ett annat märke.. min var 7 dollar billigare.  lucky me :P


dea

bikini ångest.

äähh.. inte när du bor i florran..man tänker inte på det,  är ju bas plagg här.. köpte dessa fina på VS igår.. men toppen var svin ful så blir att köpa någon annan till, AA har många fina tror det skulle bli bra med en lila till.. aja.. miami imorgon.. nice.


image228

är i miami nu, inlägget var visst från igår slarvig som inte tittar om det publiceras aja varit ute å ätit och köpt 2 par skor.


dea

I need a hero.




är lite svag för superheroes.
fast det såklar jag är ju wonderwoamen.
..

love dea.


bilder ur vouges mars nummer.. om jag kommer ihåg rätt

va aldrig så nöjd igen!

när ja va på tunnelbanan på väg hem från jobbet idag så kom de på en tjej vid rådmansgatan tror ja de va. hon satte sig mittemot mig och såg ut som en tjej som ville sticka ut lite, en typisk "söder tjej" som ja brukar säga. hon hade en svart kappa, nån blommig sjal, och ett par svarta stövlar. hon såg lite ut som en pojkflicka med knappt nått smink och va väldigt blek i hyn och va säkert så varm för hennes kinder va alldelles röda. hon hade massa påsar i ena handen och en take-away kaffe från espresso house. under hela resan satt hon där och såg sådär lite halvnöjd ut, säkert för att hon antaligen va så glad för att hon hade två fulla påsar av böcker från bokrean från åhlens. hela tiden satt hon där och smuttade på hennes kaffe och gav ifrån sig små ljud och slickade sig runt munnen. jag vet inte varför, men ja störde mig så mycket på denna tjej, kanske för att efter varje klunk kaffe hon tog så gjorde sånna miner som man gör när man dricker en riktigt äcklig shot eller en stark drink. ja kände sånt hat mot henne! de va med stor lättnad som jag gick av tåget vid slussen, och ja hoppas verkligen att ja inte behöver se henne igen.
'
/ nina


mys kväll

håller på att fixa på rummet.. inte för det blir något bättre men man ska ju göra sånt innan man får gäster.. :) ska hoppa in i duschen med snart kommer linda och sen kommer amanda.. hon ska bli våran nya kompis. kanske. om hon är lika tuff som mig å linda vill säga .


ciao dea

påminnelse dea!

ja hoppas du har vart nere och postat mitt efterlängtade paket. annars får du nog simma över med det om ja ska få de innan aussie :)

på måndag postar ja din 20-års present, hihi

/ nina

fint besök.

igår ringde min bror när ja gick runt på nk. hade helt glömt av att han&V va i sverige. så ja åkte hem till V syster och träffade allihopa. alltid lika mysigt att träffa dom. för tillfället bor brorsan&V i spanien, nere i puerto banos så vi träffas inte så ofta. men förhoppningsvis så kommer dom hem till sommaren igen, lagom tills ja kommer hem från aussie :)

ja&E skulle fått våra presenter från "killen-som-inte-har-alla-hästarna-i-stallet" men vi kände att de inte va värt de. vi skulle bara åkt dit och lyssnat på när han pratar sitt konstiga språk och nästan skiter att vi är där... då kan de lika gärna va :)

/ nina


sista dagen.

så himla skönt. sista dagen att jobba för ímon bär de av hem till götlaborg!! ska bli jättekul att komma hem, men ja har lite panik över all packning. hur ska man kunna veta vad man ska använda de tre närmaste månaderna?

är de nån som har tips på nått speciellt så får ni gärna skriva de. behöver alla tips i världen just nu..

/ nina


dagens outfit.

image217

så idag hade jag på mig, nya jackan från forever21, hello looove!,  marcan t-shirt & väska, pepe jeans, nya pjäser från american eagle,


hoppas ni haft en trevlig natt ;)
gonatt!

x dea


strom i florran.

kom på att vi hade strom här idag med.. jätte strom fast bara en timme sen återgick det till den normala, klibbiga hettan.. vi satt ändå inne på books a million då.. eller jag å em iallafallm tyvärr hamna linda mitt iden.. haha. okej man får inte skämta om sånt men det gick ju bra.. hon blev bara blöt, men snäll som jag är tog jag av mig min t-shirt å gav till henne. tur att jag hade snygg bh. ;) titta aftonbladet skriver om det.  då kan det fan inte hända mycke i sverige nu.


/dea


bookshops.



en sak som jag gillar väldigt väldigt mycke är bookshops.. japp här i usa är de utrustade med starbucks, okej idag var det ett joe,, med svin äcklig choklad.. brukar var sb,, iallfall så har alla ett gigantiskt tidnings utbud där man kan sitta i flera timmar och gå igenom alla glossiga magasin, medans kidsen leker med tågbanor... hur grymt är inte det.! jag älskar mitt jobb.



senaste nummret av W. med ninas favvos.


/dea

fjäderhalsband.



7 dollar. å jävligt snyggt.

/dea

nina jag har.

xs på byxorna och l på tröjan. puss dea


new bag.

vill ha en stor clutch, hitta ingen idag men hitta denna,
fick följa med både mig å linda hem från forever.




/dea

viktigt dea!!

när du ser de här måste du skriva va du har för storlek på ditt juicy set, mkt viktigt!!


/ nina

mina halsband och armband.

är i fullgång med att fixa i gardroben halsband.. har bara komit tillde första två hyllorna.. föröker leta upp mina halsband och armband men, kommer hela tiden på mig med att jag antaglien har de jag letar efter i sverige..
är nog som att ha skilda föräldrar man har det alltid på andra stället kan jag tänka mig..
har aldrig varit någon halsbands tjej men några har jag allt med mig, men armband,
oooh armband! flest vinner.




dea


tråkigt.

att städa jag kommer till badrummet, så fastnar jag där funderar lite (varför matchar jag altid tofsat med tröjan.) tittar lite i spegeln, måglarn naglarna.. åsså är jag tillbaka vid datan för att ända spelningslistan... lyssna.



dea


jag ska gifta mig.

According to the Wedding Algorythm, You Will Marry In: 4 YEARS AND 1 MONTHS.

bra att veta. tur att fb finns. nä jag skulle ju städa mitt rum ikväll..

 imorgon har vi sponsor middag, fast mina svärföräldrar kommer med.. :P wonder why.. å dagen därpå ska vi träffa en ny kompis jag å linda. svensk tjej från göteborg som visst bor en gata bort från mig. hoppas hon är trevlig.


dea

tänk så vore man.

chokladfärgad. då hade jag shakeat mitt fab ass..

jag måste sluta titta på denna. jag är besatt.


dea

kul linda.

deas bravader.

Jag och Dea är ute och åker bil. Dea kör. Helt plötsligt dyker en polisbil upp framför oss. Den tillåtna hastigheten är 45 mph. Dea ligger i typ den hastigheten. Kanske lite över. Men när nu polisen dyker upp börjar Dea köra i 30 mph. Liksom utan att tänka på det. Bara för sakens skull. Bara för att det är en polis ska man då köra under hastighetsbegränsningen? påpekade jag lite retsamt. och typ skratta asmycket.

När vi ändå är inne på Dea sa hon en annan rolig grej när vi var på mallet med kidsen häromdan. Vi gick förbi Build a bear (där man gör sin egen teddybear), och självklart ville tjejerna gå in och bara titta. Precis vid the entrance står en tjej i färgglada kläder med nallebjörnar i varje hand och ler från öra till öra typ.
Tjejen: 'Hiiiiiiii welcome'
vi: ' hi thank you' (typ)
tjejen: ' Have you guys been here before?'
Dea: ' Yes, we have like 4 or 5 BEERs at home.
Tjejen: (går iväg)

HAHAHAHHA! Jag förklarade faktiskt för Dea att björn på engelska heter ' bear' annars kan det lätt förväxlas med ordet 'öl'. Alltid lär man sig nåt nytt, right Dea?

Upplagd av Linda på 16:05



du försöker bara hävda dig för jag är den lite skarpare av oss. jag ser igenom dig.

/dea


3 år.

vi har en historia tillsammans. men den är bara våran.(kom jag på efter att den var färdig skriven.)  till hösten är den 3 år.  jag är glad att vi är vänner igen. BFFs!
äääh we are the fucking party honey. ;)


Jag vill ju va som du
Jag vill se ut som du





dea


LA.

är vart jag vill vara, har för mig att jag innan berättat om mina planer.. men camilla du verka överraskad.. :P så då kanske jag inte har det.. aja iallfall så tänkte jag å nina dra till LA nästa vår/sommar.


titta vad någon trevlig läsare tipsa om.. vet inte om jag gillar min genomskinliga bättre.. kanske paljetter blir lite over the top. fast over the top.. det gillar jag att säga..

dea


en vecka kvar!


nu är de bara en vecka tills vi åker till aussiee! helt sjukt ju. just nu känner jag mig helt lugn, men ja lovar att på söndag kommer ja få sån panik över allt ja inte har fixat, men de hör väl till :)
ja hoppas i alla fall att flygresan kommer va lite bekvämare än den igår. de börjar med att ja knappt fick ta med mig mitt kiehls rengöringsproduktskit på planet för att man inte får ha med sig flaskor. men hallå, ja skulle ju bara till stockholm! så dom gick med på det men att ja skulle tänka på det tills nästa gång.. okej! och sen kom skräcken, jag såg planet ja skulle åka med. ett proppellerplan!! ja trodde allvarligt att vi skulle störta när som helst. men ja kom hem hel och ren som tur va :)

image200
/ nina

jag har ett problem.

å det är inte lite jobbigt., vart man än kommer i usa ser det ut såhär,



vad är det för fel på americaner, duschslang, snälla nån hur kan man leva utan duschslang. blir tokig varje gång jag går in i duschen,  man får liksom stå och böja huvudet bakåt så man får nackspärr varje gång, man bara ska duscha kroppen, jag står liksom på tå lutad mot hörnet och kroppen som ett jävla S. hmm allt för att unkomma detta vatten. 
men nu har jag det jag det jag har fått en duschmössa. en sådan där pösig sak som tanter har. men hej den klär mig, jätte bra. känner mig jätte stylish. verkligen jätte.

när jag flyttar till LA, kommer det första jag gör är att montera ner duschen och sätta upp en slang. nina det är väldigt viktigt med slang.

dea

tack pappa!

ibland kan min pappa göra mig riktigt glad. för 10 minuter sedan kom han med 4 gossip girl böcker till mig som ja kan ha med mig på resan. nu har ja 7 styckna, yes im happy!!

/ nina

oscars galan.

i natt hölls ju som sagt oscars galan. har kollat ut min favorit röda mattan- outfit och även en som inte dirket va min smak..
Cameron Diaz hade på sig den absolut snyggaste. Enkel och stilren.

Vet inte ens vart ja ska börja.. skorna? rosetterna? och ja vet inte riktig va ja ska säga om hennes kavaljer, ett försök att matcha den röda randen på smokingen med hennes röda rosetter? omg!


/ nina


packar.

japp nu är väskan packad. aa den mamma och pappa ska ta med sig till sverige när de kommer å hälsar på, ska packa en till, så mamma och pappa hade varit jätte snällt om ni kunde ta med 2 nya, eller 3.





jajja, ag vet typ ett halv år tills jag ska till sverige..

dea

angelina jolie

yes, då va hon gravid igen, den här gången ryktas de om att han ska ha tvillingar. man kan ju undra hur många barn dom ska ha egentligen, de har ja redan 3 adopterade och ett biologiskt. fast brad pitt har ju i och för sig sagt att han vill ha ett helt fotbollslag, då är dom ju i alla fall på god väg..
bilden är från spirit awards-galan.
 
/ nina


ibland blir jag rörd.

t.ex. när lisa skriver till mig.. jag blir så glad, för att hon från början var glad för att jag skrev till henne.. ibland fattar jag inte vad det är med mig, sitter här med blanka ögon och försöker att inte blinka för då börjar jag gråta.. 

Ibland är vi blinda. Att de skulle behövas en usa flytt för att jag skulle se vad som betyder något i livet. Vilka man saknar vilka som längtar efter än. vilka som har glömt än. vilken kärlek som består. Känner att jag har fått insikt på så mycke som jag annars inte hade fått om jag varit kvar.  det är nog det viktigaste jag tar med mig hem.. aa å mina maracan bagar, å botiker, å frye boots, och juicy box, aa klänningar, å birkenstock, å vs underkläder, å rockawear jacka å alla rocj t.-shirtar åå...




dea


viggo.

Jag har fått en ny kusin en pyttepyttepytte liten sådan, han ska heta Viggo. marit, Nils är fint men Viggo. gu jag älskar honom redan. å namnet med. Agnes, Albin och Viggo.  fin fint.


dea

idag.

har jag ont i armen.. första gången sen jag flytta hit.. behöver jag ha på mig mitt tjusiga armskydd.. fick lite ont när jag var i väg i steamboat och har hållt i sig, gjorde nog inte saken bättre att jag putta kidsen i parken en timma..

nu sitter vi å dricker choklad ska nog göra lite picknick å gå ut sen.. puss puss dea

oj.

pingvin bilden var ju borta. hm..  här är den.



image194

måndag.

idag hade ja ingen stor lust att gå upp, sjukt trött och skulle kunna göra vad som helst för att få sova hela dagen. men efter en timmas försovning gick ja faktiskt upp och nu sitter ja här på jobbet. känns inte direkt roligt att tänka på att ja slutar halv sju idag.
helgen har vart jättebra i alla fall, va ju som sagt på gotland. de va första gången ja va där, men ja tänker verkligen åka dit igen. visby kan nog va den mysigaste staden!
ja visste att M skulle dit, men hur stor är sannolikheten att ja verkligen ser honom?! helt sjukt faktiskt, men de känns sjukt bra nu. ska inte gå in på detaljer.

/ nina

image193

tvångstanke?

ja tänkte på en sak när ja satt på bussen på väg ner till slussen imorse. varje gång ja åker buss och åker förbi en annan buss så måste ja kolla om busschafförerna vinkar till varandra.. är jag konstig? hmm..har ni några tvångstankar?

/ nina

jag vet-

ibland så lyckas man inte.även fast man har matchande flipflops och hoodie. igår ville jag gömma mig. för jag såg ut som en pingvin.



sugen på pingvin looken? pepperdine hoodie, miss sixty jeans och puma flippisar.


dea

psst min nya kamera & hårfärg

titta pappa vad jag har köpt. känns som en bra grej som sagt. fast den inte är rosa. men har ett fint rosa fodral iallfall.


image192
neutral?typ.



puss dea

glittrig.

image190
den är liksom glittrig.

jag kommer lyssna på.

will.i.am


/dea

miami trippen.

okej jag kan inte låta bli. jag å lindabinda drar till miami på torsdag.. som ni. :P  å det ska bli så nedrans kul. helt sjukt kul faktiskt. hoppas vi får låna P;arnas cab. hoppas hoppas, vinden i håret, sunglasses, good road music, smoothies, och bagsen i baksätet, japp vi ska ha lika svarta marcan bagar, egentligen borde vi väl ha sådana där sjalar i håret med.. nu ska jag hoppa in i duschen, hoppas varmvatten har kommit tillbaka. sen krypa ner i min säng. å mysa.


jo mormor kan inte du ringa mig ;) 


kram dea

fråga inte.

varför mitt ben ser så konstigt ut på bilden. jag vet inte. dea

min nya bakelse.

image187

forever 21 LA.

dea

shopping på walgreens.

varit hemma hos linda..  skulle ta oss iväg för att äta middag.. kom sådär långt.. typ till walgreens..
där fastnade vi väl en timma typ.. nagelack, smink, läppsyl cocos som vanligt, tofsar, inhaler, godis, halstabletter, tuggimin.. aaa allt du kan hitta där..  sen fick jag presents av linda, :D för hon har varit i sverige som sagt. lyllos henne.. haha. mer dust it, fick av mammi igår med thanks! ett rosa tält, söt thissa, body + candy och lipgloss. :)
får nästan dåligt samvete. det är ju du som fyllt år. hade köpt en svart aa klänning och ett marc jacobs halsband.

ps linda är urläcker i sin nya friss, nu tänker jag lätt kapa håret och bleka det, oj jag får se ut som linda.






dea

Idag köpte jag äntligen en ny kamera.

tjooohopp. blev en cyber shot. vit fin. är den. nu sitter den på laddning. orka mig inte sätta mig in kameror. så nu kommer ni väl säga att det är ett fel köp eller något.. jaja får se hur den funkar.

puss puss dea


hemma i florran.

japp da var man hemma sa himla skont.. sitter nere i koket a kakar grot vakna for en stund sen kl ar lite over 11 aa nu har det bara 6 timmars tidsskillnad.. pa gott a ont.. ska till parken snart och mota linda.. aa nej jag kan inte ha skype samtal an., maste ju fixa den javla adaptern.. tur att e inte hjorde det jobbigt for mig.. jaja uppdaterar mer sen nar jag har min data... pusss dea

lugnt.

ikväll blir de lugnt, tänkte sitta och kolla på lets dance, helt själv :( äsch, sånt man får ta. kan hänga me erica, men pallar inte de, ska upp och jobba imon och sen åka direkt till gotland. så ikväll måste ja hinna att packa också! min stora fråga är vad ja ska äta.. de får bli ett senare problem. sitter och pratar med Per som är i Sidney just nu, åhh va ja börjar längta !!
såg precis de här två korten från i somras. åh va ja saknar dig Therese!!



/nina


Nu finns vi pa bloggkoll.

nu har vi gjort det jatte enkelt for er att lasa varan blogg allt du behover gora ar att trycka pa + tecknet har nedan och sa prenumererar du pa varan blogg, istallet for att du behover klicka in pa bloggen varje gang kan du nu fa alla inlagg samlade super checkt! eller  ga in har for att prenumerera  med.. fast enklast ar val + tecknet tror jag..

var inte lata nu allt man behover ar anvandar namn a losenord.. :)

kram dea

ps nina vaga inte rora kodmallarna och vi har samma inloggning pa bloggkoll som pa webblogg.. puss

dags att flyga hem till florran.

fan va fult det later, hem till florran men det ar ju sa jag sager,, aja.. borta bra men hemma bast..
Forsta jag ska gora,, ar slanga in allt i gardroben, dra pa mig min nya lila aa klanning och ett par pjaser och dra ner till linda, krama henne lite och sen dra till mallet med linda och alex, kopa ny adapter till min data sa den kan starta nagon gang..det hade ju varit kul.. for oss alla.. ni har ju inte satt alla mina LA kop som sagt.. sen sola sola sola, min branna ar just nu obefintlig, eller jag ju kvar den runt magen typ.. haha men annars ar jag kritvit, 3 veckor utan beach.. sen pedikyr & manikyr.. jag ar sa vard det  nu.. det ar ifs alla alltid.

jag har fatt nare med.. sager man sa,, ni vet nar man har blivit rod runt munnen for att man slickar sig runt lapparna, fan varfor kan jag inte sluta, paminner om nar jag var 6 ar a tog skolfoto, ser ut som jag har en  n----er lapp..  ingen ont om dem jag har anda alltid velat ha storre lappar, men detta ar inte vackert, bara rott..

blir nog ett inlagg innan jag aker imorgon.. sen langa flyg resan hem.. vi ska landa i FLD a sen kora hem segt, fast ar ifs bara 1 1/2 h.. och japps mammi jag har stodstrumpor nar jag flyger, ror pa benen, och dricker mycke vatten.
och har varldens storsta pase popcorn med mig pa flyget.. japp popcorn ar ratt flyg snacks.

hoppas jag slipper kroppsvisitering denna gangen, jag har alltid turen att fa min vaska totalt tomd och genomgangen och spc kroppsvisitering,, why? ser jag ut som en terrorist..?
men vilken terrosirst flyger med 3 barn, och har sitt pass i en rosa passhallare, vilken terrorist hade slapat runt pa sin  laptop, och vilken terrorist hade valt en designer vaska? aah om jag hade varit en terrosist had jag nog haft pa mig beigea klader..  na inget ont om den americanska regeringen den ar ju bara helt javla fucked up..


gonatt dea

kanske ar jag som har smurfar pa hjarnan..



titta in har med

dea

smurf t-shirten.

kom ihag att det var nagon som letade efter min smurf t-shirt.. aa titta vad jag leta upp pa natet..
+ massa andra fina smurf thissor for den som gillar smurfar.. ;)

smurf.




love dea

kandis spotting pamela anderson santa monica beach.

daligt med kandisar de senaste anda jag sag i sm var paman..
hangde i ringar pa stranden brevid mig.. fast hon var battre.. men hon var sliten, som tusan, aa mannen hon hangla med,, ingen jag satt forut, sag ut som en alkis.. efter 10 min var hela stranden full av paparazzis.. kul.


dea

hon var sexigare forut.

inga tvivel.

dea

blogg beroende?

bloggar. vad laste man innan man laste dessa? jag ar latt blogg beroende och laser flera olika bloggar daglien, nattas, fias, malins, lindas, (ninas), bra satt far mig att veta vad ni gor dar hemma.. sen blir det ju alla andra sjalvklara  modebloggar ;) lankar de sen..

sa vilka bloggar ar ni beroende av?


x dea


nina du ar kass pa att lanka.

sa har ska det ga till, for alla er som vill lasa lindas morbroders blogg ga in har alex&calle


x dea

jacuzzi.

Linda var i london for nagra veckor sen.. och traffa en kompis till mig? vi hade visst badat jacuzzi ihop och han tyckte jag var jaaavla snygg.. nagon som vill ge sig till kanna? ;P



dea

gotland.

ja har gjort bort mig, ja skrev ett inlägg som ja inte publicerade, och ja fatta ju inte att de fanns kvar. men då har såklart dea snokat och sett de, typiskt! jaja, jag ska i alla fall till gotland på lördag och va där över natten, men ja säger inte vad ja ska göra :)

/ nina

Har kan ni se alla bilder fran Lindsays platning.

smaklost.




dea


nina vad ska du gora pa gotland?

laste ett inlagg som inte var publicerat.. :P



dea

gomorgon fran colorado.

japp da var man uppe, kl ar val snart halv 10 har a E&F ska ut a aka skidor, blir inge mer skidor for mig och jag far tydligen inte aka snowboard heller.. vilket suger.. denna semestern var ju helt meningslos, 3 timmars akning,  jippi.. a en varkande handled.. ahh snart tillbaka i florran. skont!

dea


marc jacobs

image175


As coolt juh, haha.

/nina

vf.se

Bröderna Schulmans nya blogg på Värmlands folkblad, sjukt rolig.
www.vf.se

/nina

vad gör lindsay lohan?

jag vet att många redan har kommenterat lindsay lohans utvik, lindsay lohan as marilyn monroe "in the last sitting" men ja är bara tvungen att nämna de. det är inte direkt några charmerande bilder..


/ nina

catwomen.

så här ser Jocelyn Wildenstein ut just nu efter ett antal skönhetsoperationer för 25 miljoner. hennes mål är att se ut som hennes exmakes favoritdjur, en katt. kan inte påstå att hon har lyckats.. men you go girl!

/ nina


Lisa.



Kl ar kvart over tio och jag har ringt och stallt in min date.. haha yes tanker ni.. men bara tills imorgon,, var for trott idag.. det ar anda bara bra att spela svar.. typ,, fast kanske inte nar man bara ska vara har i 3 dagar till jaja...

Ligger i min sang a tanker pa Lisa nu, Lisa ar min och Ninas gemensamma kompis, vad hemskt det lat hon ar mer varan love. Hon ar varldens absolut snallaste manniska. Lisa ar den personen jag skulle vaga lagga mitt liv i hennes hander.. Nina du skulle sakert tappa det.. inget illa menat.. Lisa staller verkligen upp nar det galler, hon kommer a hamtar mig pa de mest jobbiga stallerna, hon later mig prata i timmar om mitt olyckliga karleks liv, hon finns dar hela tiden, jag behover inte vara radd att hon forsvinner for nar jag kommer hem kommer hon finnas dar. Det ar skont att veta det, jag tror att det ar de som kallas granslos karlek, for det finns inget jag inte skulle gor for dig hjartat.

Forsta gangen jag traffa Lisa.
Jag och Malin har jobbat, pa ett brollop, om jag inte minns fel.. aa pa brolliop for man ju dricka hur mycke cider man vill..som sagt. sa vi satter oss pa bussen, jag vet vart jag ska eller,, joey hade nog berattat det, skulle vara en jatte stor fest... han berattar aven att vi ska hoppa av vid mariedal... sakert,.. dar traffar vi pa dem aa borjar varldens langsta gang marsh till Lisa. A dar ar just bara Lisa & Phnullan, japp in gar jag med partyhumoret pa topp. jaa dar sitter de a tittar pa film,,  och undrar nog vem fan jag var.. sen blir det suddigt.. men festen var "nagra" busshallplatser bort, men da var jag redan.. aahh sovande.. nar vi insag det..
Japp fast veckan efter blev jag a Lisa kompisar. Jag hade ju trots allt redan varit hemma hos henne..


Tack for att du ar varldens finaste kompis Lisa.



X dea

fina bilder.

nar vi anda ar inne pa familjen horting sa borde ni checka sannas (&jespers) blogg. sa fina bilder.


X dea


Packlistor.

Nar jag gar i pa FB, sa vill jag alltid att Malin ska ha skrivit, det ar nastan mer spannande an nar nagon trevlig kille skriver, jag gillar att lasa din langa brev. jag gillar att fa skriva av mig om X och jag gillar att lasa om vad som hander hos dig. jag gillar att planera.
M har med en blogg. en javligt bra sadan.
inlagget nedan kommer fran den.  En liten historia om packning. Laste den precis och ligger pa golvet med magkramper och tarar i ogonen. Kan inte riktigt sluta skratta. hela situationen var sa jobbig att.. na jag kan inte beskriva.. hoppas ni med ser det roliga. 

x dea


Packlistor

Alltid när jag ska någonstans så måste jag skriva listor, på vad man ska packa ner. Packlistor alltså.
Det är bra för då kan man inte glömma något.
Jag kommer ihåg förra året vid denna tiden när jag o Dea skulle till Åre. Då skrev vi massa olika listor, planerade lite smått bara för att fördriva tiden.

Vi var ganska försenade när vi åkte in till stationen på grund av all trafik. Öresundståget skulle gå klockan 19 nånting och vi var ganska medvetna om att klockan var farligt nära sju när vi stod vid ett rödljus.
När vi kom fram fick vi hjälp att lasta av all packning och sen var pappa borta. Där stod vi med varsin stor väska, kuddar, två stora boardbagar, någon väska med all mat+ dricka (svin tung) påsar med sovsäckar, lite lösa saker som hjälmar och en påse med något annat som tidningar och godis m.m. Det var iallafall väldigt mycket och med en snabb blick på varandra, all packning och klockan började vi lasta på varandra alla väskor och saker. Vi märkte snabbt att den ena boardbagen, fylld med en bräda, flera par skor, jeans, flera liter vin o annan dricka, och jackor var tyngst. Dea åtog sig uppdraget.
Efter några stapplande steg insåg vi att detta inte gick särskilt snabbt, och jag sprang iväg för att hämta en vagn. Med en femkrona i ena handen försökte jag få in den i vagnen men efter några försök och svordomar gav jag upp. Tittade mig omkring efter några andra vagnar men alla var upptagna. Jag sprang tillbaka till en frågande Dea och sa att vi kunde glömma vagnen. Vi påbörjade snabbt plan A igen och taxichaufförerna tittade roade på.
Hela tiden fick vi stanna och byta grepp och vi blev mer och mer stressade att vi inte skulle hinna med tåget. Jag fattar fortfarande inte hur Dea lyckades men hon kämpade på med 100 kilos boardbagen... Jag tappade hela tiden min kudde i marken, och alla människor som stod och kollade på vårat "maraton" hade inte ens en tanke på att fråga om vi behövde hjälp.

Väl framme vid tåget kollade vi på biljetten vilken vagn vi skulle till. Dea dumpande bagen och sprang längst hela hela tåget med rullväskan halvt hoppandes och släpandes efter sig för att leta reda på våran vagn. Allra längst bort såg jag henne stanna och vinka. Då stod jag med all packning själv och undrade hur sjutton detta skulle gå och började sakta lyfta bort allting. Dea kom snabbt tillbaka till undersättning och vi fick småspringa längst hela perrongen medan alla som redan satt sig på tåget fick sig en föreställning utanför fönstrerna. Om vi inte hade haft så fullt upp med att oroa oss för att hinna hade vi nog också skrattat...

Äntligen vid våran vagn andades vi ut och kände hur grymma vi var som hade hunnit. Våran självkänsla var på topp igen och vi tog tag i  den stora boardbagen för att lyfta upp den på tåget. Den rörde sig inte en centimeter.
Lite panikartat tog vi ett nytt tag och kämpade som attan tills vi tillslut fick upp den på tåget. Vi fick blickar från dom som stod och såg på och några mumlade att vi nog skulle tänkt lite på tid och bättre packning nästa gång.
Vid det här laget hade våran stress slagit över till irritation över dom som stod och småmyste i gången och bara var i vägen. I våran kupé märkte mamman med de två barnen genast detta när vi slängde in alla våra väskor och fräste till dom andra att dom nog borde flytta lite på sig. Hon föste snabbt ut sina barn från kupén och lovade dom godis i restaurang-vagnen när dom frågade varför. När vi fick gott om plats i kupén så spenderade vi ungefär 10-15 minuter på att få upp den största rullväskan på hyllan längst upp och efter det kunde vi äntligen andas ut.
Sen kom vi på att vi bara hade ställt boardbagen i gången så Dea gick ut och kom efter ett tag tillbaka nöjd med sig själv. Hon berättade att hon hade flyttat ut alla andras väskor i gången och själv ställt in våra boardbags på dom platserna för "där vet ju alla att man ställer skidorna!". Jag ryckte på axlarna och efteråt kunde vi tillslut slappna lite tills tanken slog oss hur vi skulle kunna hinna att få av allt igen när vi väl var framme...Och tåget började rulla.
Men de dagarna i Åre blev ju iallafall hur bra som helst!

    
2008-jan-25 @ 18:00 pm


skiing in steamboat.

japp da var det avklarat 3 timmar max blev det sen hade jag sadan smarta i handleden att det kandes som jag brutit den pa nytt.. sa juast nu sitter jag med isklaff pa och onskar att den ska aterfa sin normala stl inte dubblelt uppsvullen som den ar nu.. aa nej mammi sluta oroa dig jag har inte trillat jag har bara hallt i stavarna och det var visst for mycke anstragning for min lilla, okej giagantiska handled.. ska fota den ser ut exakt som nar jag lag dar ensam pa toppen i norge, med en valdigt svullen arm. ifs ak aldrig till norge, forra aret brot jag armen aa aret innan sabba jag knat och de blev kryckor,.. sa vad kan vi lara oss av detta, jo det har var sista gangen jag akte skidor.

ps sjukt mycke snygga sb killar malin, onska du var har.
 

x dea

modellen.

Sa har ar modellen jag har, man kan ha regular or narrow.. jag har regular och stl 38. stammer valdigt bra stl massigt.



x dea


Marcan vaskan.

Fatt massa fragor om min nya marcan vaskan sa, hoppas jag svarar pa alla era funderingar har.

- modellen heter

Marc by Marc Jacobs

Dr. Q Large Hillier Hobo

- kopte den pa marcan i LA. (slut i LA & Miami)
- finns kvar pa shopbop.
- det ar stl L pa den.
- den kosta 500 dollar med tax om jag inte minns fel.
- hur stor den ar kan ni se pa bilden dar jag har den pa mig.
- den lilla ar lite storre an ett A4 papper. for den som undrade (finns med pa shopbop)





bilder fran shopbop



 X dea

dagens outfit 20/2


och idag kommer allt från h&m, haha.
men h&m is the shit!

/nina

nya jackan.

så här har ni mitt nya kap. du kan ju se va du tycker dea. detta är killmodellen, gillade den lite bättre än tjejmodellen. säg till va du tycker så springer ja och köper en till dig så fort som möjligt :)



/ nina

godislandet.

japp nu har godislandet öppnat bara några meter ifrån våran lägenhet. de här kommer inte gå bra, tur att vi ska flytta :) va där precis och köpte tre härliga påsar för 3,90 kronor hg, kan de bli mycket billigare?! im impressed!

ja lägger upp en bild på jackan dea, så får du se hur den sitter på.

/ nina

h&m barnavdelning

va precis inne på h&ms barnavdelning och hittade en jättefin "skinn" jacka. finns både som tjej-och killmodell. ja tänker köpa killmodellen, den kostar trots allt bara 149 kronor :) så om ni har vägarna förbi så är de helt klart värt att kolla in! bild kommer ikväll.

image164

(det är inte den här jackan, men kiden ser ju grym ut :p)
/ nina


kommer det att funka?

jag&E vill ha vita tänder så vi tänkte prova den här produkten, kommer på lådan om några dagar. men kommer det att funka?


/ nina

eldslukaren lollo.

Ett utdrag ur en kompis resedagbok:
"Nu till det tragiska, det fanns en eldring också. Efter lite alkohol i blodet sa ar ju det inte sa farligt att hoppa igenom den tänkte Lollo, och manga andra. Det som hande med Lollo var att hon misslyckades lite med sitt hopp och fick ringen under sig. Hon trodde nog inte att det var sa allvarligt som det egentligen var. Men efter manga overtalningar sa fick vi med henne till sjukstugan. Jag och en kille till ifran Israel hangde med till sjukstugan och var stod till henne. Det har var det varsta bade jag och lollo varit med om. Lollo hade sanna sjuka smartor och jag ett stort medlidande. Det var rikigt hemskt. Doktorn hallde sprit i saren och sen tog han en skrapa som han tog bort all smuts med. Senare anlande aven en orolig Dea som for ovrigt hade festat med killarna sa lange, med svenskt godis for att pigga upp Lollo.
Ni behover inte vara oroliga allt kommer bli bra igen, hon har bandage och kan inte sola benen pa ett tag sa det ar val det varsta. Sa ta det lugnt. "

jag tycker synd om lollo, ja tar med mig bandage till dig snuttan!!

/ nina

dea sätter press.

dea kan vara den mest kräsna och den svåraste person att köpa present till. ja hoppas att ja har lyckats dom andra gångerna, annars lär ja väl få höra de om några år.. men nu fyller hon ju 20! ja vet att du förväntar dig nått riktigt fint dea, och ja lovar att jag ska göra mitt bästa. du kommer hålla mig vaken på nätterna dea!

/ nina


image162


godmorgon.

sitter på jobbet, va typ en kvart försenad, men de verkade inte vara någon fara :)
har redan börjat vräka i mig gårdagens godispåse, nu blir nog min tandläkare glad.. hmm..
ja läste precis att dea ska tatuera sig på miami ink, ni förstår nog inte min avundsjuka just nu, jag älskar miami ink!! snälla dea, du kan väl ge ami ett jättefint kort på mig och fråga om han vill gifta sig med mig?

/ nina


hanna har far du inlagget du leta efter. ;)

Birkenstock lacktofflor.

Ätligen har mina efterlängtade tofflor kommit, beställdes i slutet av oktober tror jag. Först fanns de inte i stock & sen missuppfattades beställningen å den försvann men nu är det äntligen här. Super sköna och snygga.
Här beställde jag mina eller J gjorde det. Tack så jätte mycke!
ps. hört att de finns på åhlens city i sverige.

image395

ps detta ar ett inlagg fran stylebydea.
ga garna in a las!

puss dea

sitter ju a skriver romaner.

mammi likes, aah tobbe du kan egentligen lika val erkanna att du gillar det med, sluta spela svar, cool eller nu vad du gor ;P blir latt romaner nar jag inte har nagra bilder, nina kor du bilder sa kor jag text.. mycke som hander just nu.. har flygit runt de senaste veckorna,  pebble beach, LA och nu steamboat.. sen kommer vi hem a da blir det roadtrip ner till miami med linda, for att traffa varldens basta mormor a morfar!

planer for resan ar, besoka marcan butiken. ovantat! traffa M och M, tripp till miami ink, ajajaj, hanga pa nikki beach, besoka sawgrass mall, vara allmant lackra, kora nagon cool bil, haha kommer bli volvon som vanligt, vi far pimpa den, inte som nar vi tog escaladen till ikea och linda blev uppraggad av nagon som gilla bilen, nice work linda. da laste jag ute henne sa hon kunde prata ostort, jag ar en bra kompis. :) linda har du nagon mer plan? kanske traffa den dar kompisen med rott har? :P

sen kommer la familia :) aa da blir det bahmas.. aaa tva dagar senare min 20 ars dag 2 april. den som glommer den kan ju rakna med att inte fa nagra fina "dea har kommit hem fran usa presenter." vilket jag borjade kopa nar jag hade varit har en vecka haha.  sa lovers det ar bara att borja planera. aa nina jag raknar med att du kommer komma pa nagot valdigt valdigt bra.

just det nar vi anda ar inne a planerar min framtid sa ser planen for i sommar ut sahar
Sverige tjoohoo
Loppis-coctailparty, lyllos de som blir inbjudna. eller borde vi ha oppen loppis nina?
20 ars fest, maskerad, beer pong, red&blue cups, hello america.
gotland, har tankt sa lange, men varit for lat? vilket jag inte forstar nar jag far overallt annars. jaja
norge? malin dags att planera... god framforhalling ar viktigt.

ahh ar nog lungt med sommar planer.. far ta a bli var forst..

nu ska jag hoppa in i duschen natti natti..

dea


hello lovers!

japp ni tycker val att jag ar super trakig som aldrig updatear.. men som sagt funkar inte min data for jag har ingen transformer eller nu vad det heter.. var ner pa radioshack idag a skulle kopa en.. men det var slut.. funnie. ska ner a kolla imorgon med.. sa idag har det inte blivit nagon akning heller.. jag vill!! varit med kidsen kopt snowboard byxor.. imorgon tanker jag prata allvar med F, jag vill inte aka skidor jag kanner mig mesig,.. bruna fina ar mina nya byxor varldens klipp..  kande inte att jag ville lagga pengar pa nagra nar jag har mina fina rosa burton hemma.. ni far se de nya sa fort jag lyckas starta min data.. men  glooves gar det inge vidare att hitta, eller hitta ett par svin snygga i brunt skinn fran burton, men fanns bara L kvar vilket ar pa tok for stort.. har fatt dessa pa hjarnan sa ska ner a leta vidare imorgon tills dess far jag la lana E..

sa dagen har val varit sadar spannande.. sen har A hallt ut min parfym sprutat ner sig sjalv med min nya bumle&bumle saltvatten spray,,  .. aa tryckt ut hela o;glow pa mattan.. THANKS! skulle garna vilja skriva vad jag kanner nu men, da ringer ni val E. Jag skulle med vilja beratta vad A sa till mig idag hur ont det gjorde a hur piss jag mar just nu men.. det kan jag inte for allt missuppfattas. hej, far man inte ma daligt maste varje dag vara toppen? har ni inte jobbiga dagar? tank pa det innan ni ska vara sadar forjavliga mot mig. jag har ingen just nu jag ar helt ensam. okej jag har en javligt snygg snowboard teacher, som jag har date med imorgon,, men annars ingen alls.. 

Justin, 23, langt blont lockigt har, perfekt goggle branna,  & baggy klader, yummi yummi..
imorgon ska vi titta varandra djupt i ogonen over en J&C. thats love baby.
  

ps snart back to miami, linda jag ska tatuera mig under varan tripp. :D suprise mammi!

x dea

odd molly.

hittade dessa otroligt söta plagg på oddmolly.com. vissa finns redan ute i butik.

från spring collection:


från summer collection:


/ nina

vill ha!

en vacker dag ska detta armbandet från hermes bli mitt!

så länge kan de här fina från kyssjohanna.se duga :)


/ nina


om nina

ja, då va de dags att skriva lite om vem jag är :)
jag heter nina och bor för tillfället i stockholm. här har ja bott i ca ett år, förutom i somras, då ja va hemma i kungsbacka. under hela hösten har ja jobbat på en herrbutik inne i centrala stockholm men efter nyår har de inte blivit så mycket tider så då började jag jobba på ett kontor ute i vällingby där ja har jobbat innan.
fast snart så åker ja och erica till australien där vi ska vara i 3,5 månad. ska bli så himla kul! vi kommer att träffa upp tre andra kompisar där nere som redan har vart i thailand i 3 veckor.
så, nu har ni fått en liten presentation om vem ja är :)

/ nina

.

ja har förstått att de är en del som undrar vad ja egentligen gör här uppe i stockholm och varför ja bor här. ja lovar att de kommer en liten uppdatering om mig senare ikväll :)

/ nina

tisdag.

idag är ja sjukt trött och vill bara hem och sova. men de är bara två timmar kvar på den här arbetsdagen, så de är ju skönt.
ja har förstått att dea är lite lack för att ja inte har bloggat så mycket på sistone. men ja lovar att bli bättre nu, och lägga upp massa snygga bilder :)
idag är de ju världens bästa tisdag! ja kommer sitta bänkad framför tv:n klockan 20.00 fram till klockan 22.00. gossip girls har ju lätt blivit en ny favorit, annars är de ju sjävklart o.c, one tree hill och desperate houswifes som gäller. vilken serie är eran favorit?!

/ nina

image149

steamboat.

det blev steamboat.. sa nu sitter vi har i ett hus mitt ute i snon,, inte vad jag hade raknat med,, tjoohoo.. snowboard tankte jag icke som icke... nu ar man visst tvungen att aka skidor... fan va osugen jag ar nu.. sa less pa skidor sa det ar tokigt.. rattare sagt jag avskyr att aka skidor verkligen avskyr.. kommer inte ihag nar jag gjorde det senast men allt jag vill var att det skulle vara over sa jag kunde gora nagot annat typ dricka choklad.. sa nar vi skulle hyra sa ringer de till mig och sager att jag ska aka skidor.. eller F sa det.. att han ville att jag skulle det.. aa nar jag sager snowboard sager  han.. var det inte du som brot armen forra gangen..aaah jooo men jag tanker val inte gora det varje ar.. ja, isafall star du har utan jobb imorgon a vi har ingen nanny.. hopp dar var det roliga over.. for att vara arlig sa hade det inte gjort nagot om jag brytit armen.. det gor lite ont nagra dagar du kan inte skriva, det behover jag inte, man kan hanga vakor pa gipset, alla hjalper en.. aa det ar anda inte bra for min rygg att ga omkring a bara barnen, som sagt jag kan klara mig med en arm,, det anda som hade varit jobbigt hade val varit att bryta ett ben men det gor man ju faktiskt oftare pa skidor,, aahh imorgon ska jag erbjuda mig passa bebisen hela dagen,,,..
a sen ska jag byta ut min skidor..


sen maste jag ga a kopa en adapter till min data for E packa ner min data sladd utan att ta ur den nodvandiga lilla grejen fran vaggen... :( sa nu har jag ingen data.. sa alla som har fragor om grejor far vanta for jag har som sagt allt pa min data.. sorry.. aa sorry for dalig update pa bloggen.. nina du borde ju iallfall uppdatera eller vad sager ni ska jag dumpa henne ? :P  

ps jag saknar er sa himla mycke, mamma, pappa, fille, marit, agnes, albin, joel, mormor, morfar, farmor, gelan, claudia, nina, lisa, natta, linda, emma, fia, malin, markus, jenny, willhelm (grattis i efterskott)  aa alla ni andra underbara.


massa pussar dea


sthlm igen.

nu är ja i sthlm igen och ja är sjukt trött!
godnatt :)

/ nina


annu inget..

beslut om vad som hander.. jag vill ha sno, afterskii, kvallsakning & hotta snowboardare.. ar svag.. mycket svag for killar pa snowboard garna med lockigt brunt har med..  fast back to florran med surfers funkar ocksa.. mycket bra.. hello lovers...



dea

sa blir det snowboarding or sun?

sitter  pa hotell rummet i LA nu.. kanske blir det hem till florida eller sa drar vi a aker snowboard gaaah jag vill vill vill vill.. vet inte taxin kommer om en timma maste bli ett beslut nu sjukt sugen pa att aka brada... vi far se vad som hander.. aterkommer soon...


x dea

marc jacob beroende?

känns som att dea har blivit lite galen i marc jacob, två väskor, t-shirtar, halsband, armband, scarfes? inte helt lugn :p

/ nina

image148


im back.

nu va de ett tag sen ja skrev, men de har vart mycke nu helt enkelt. och sen har ja ju faktiskt ingen data, får ju låna mammas, men de är inte alltid hon är där ja är :)
helgen har i alla fall vart bra, festat sen i torsdags, känner mig liiiite sliten nu ja. igår va vi på frölunda-djurgårn, jag och T kollde väl inte alltför mkt på hockeyn, sprang mest runt och satt i resturangen. och sen hade vi platser brevid djurgårdsklacken, och de va lite tröttsamt och lyssna på när dom skrek "alla luktar fisk i göteborg.." hmm..
nej nu ska ja snart äta middag med min kära mor som tjatar hål i huvudet på mig.

har du saknat mig dea? ;)

/ nina


Min dag i santa monica.

389 olästa mail.vem fan orkar. det är facebooks fel.varför nytt mail för varje grej som händer. är ju absurt.
ligger i sängen.. har haft en jätte mysig dag med mig själv. jag gillar att vara själv. först låg jag och titta bloggar. sen blev det ner till 3th street och sprang i n åköpte ett oar nya svara pilotglasögon samma som de rosa fast minde uppsende väckande.. blev en  sjal med svart med stora fina rosa blommor och fransar, ni får se imorgon,,  sen satte jag mig på starbuck å åt donuts och frack massa varm choklad med grädde å kanske det blev en frappo med.. läste star och gossipgirl. sen skulle jag möta O men på vägen såg jag att nya forever 21 hade öppnat idag.. 4 vångingar med massa nya snygga saker.. gick igenom alla våningar å ska tillbaka imorgon.. hitta dröm kjolen på en docka..fråga efter den å nääde hade visst inte packat upp de än.. bäst för dem att de har gjort det imorgon annars vet jag en docka utan kjol imorgon,, puder rosa fluffig å i tyll.... mmmmm så fin.. men blev en kjol idag med bara en liten en med svart tyll under och glittrande jeans tyg över, ja vet de låter ap fult men ni ska få se vad läckert imorgon.. passar super med min svarta aa body, grå balleinas och botkier väskan.. hello outfit :)

nu ska jag ta å sova men först lite mer teddys.. nytt favvo snack. tur att jag å kidsen har samma smak :D




/ dea

marc jacobs scarf-



ny marcan scarf små söta hjärtan på... å en råtta den vänder jag nog innåt nästa gång

/dea

dagens outfit.

hej hej nu ska jag ner på 3th street och dricka frappo med exta "wipp"cream  och läsa gossipgirl.. jag är ledig och solen skiner jag har nya kläder väska å sunbrills.. livet leker. ska köpa ett par till O ed. för han är så snäll tralala haha.. hoppas ni får en trevligkväll kl är 12.40 här..


image145

Så jeansjackan suprise ;), marcan t-shirt, aa kjol, leggins h&m, skor urban, väska marcan och till slut armband marcan.


idag ska jag fota omgivningen har lovat mamma. så snart ska ni få se hur jag har det..


du nina... jag stryker nog ditt namn snart eller va fan hände med dig?


puss puss dea

Nya Marcan väskan!

den är min bara min, den är så fin & mjuk. och äntligen min! haffade sista på marc jacobs butiken igår :)




image143image144




/ dea


stannar i LA.

japp han klara cuten så nu blir det till att inte packa haha fast jag var redan klar.. typ så hemgång tidigast måndag.. nä jag klagar inte LA är the place to be! :P  ciao ciao

dea


Packar hem till florran.

image142


vet inte om vi åker hem idag eller inte beror på hur de andra spelar.. jag hoppas han klarar det.. måste måste klara cuten...  linda är ändå i miami om jag kommer hem idag.. så kan lika gärna stanna här,, O är ju här.. ska packa klart allt å sedan ringa och kolla om han vill crepes luncha med mig på cafe de crepe mitt favvo hak.

vet inte hur jag ska få plats med allt måste typ lasta över tillbarnen eller nått...


/ dea

alla hjärtansdag.

jag vet jag klagade på att min skulle suga men hej.. oväntat. mycket oväntat.




dea

Marc jacobs halsband.



Titta vilket fint litet halsband, med texen "jag älskar dig " på japanska? hm. sött är det, blir mitt och Lindas kompis halsband :)

man är aldrig för liten för sånt.. iallfall inte när det är från marcan..


X dea

måste sova..

fan, jag kan inte sova.. ont i magen hungrig och törstig och ätit upp alla snacks.. hur ska jag orka morgondagen..

jag vill ha bagel med massa smör och ricekrispis..



dea

sista klänningen från AA.

image138

söt med resår i midjan.

det var allt från AA. eller en kjol kvar den får ni se imorgon. + mitt marcan.. fynd... host.. köp.


gonatt från mig,å gomorgon till er / dea


Mer american apparel shopping.



okej det här med att lägga upp vad jag har shoppat i LA tar evigheter.. som sagt  jag har inte shoppat på evigheter, men hej jag har hållit mig inom min budget eller okej 50 dollar över max!
har hittat efterträdare till mina monki linnen fast detta kanske mer är en en klänning.. hmm.. jag å svarta kläder alltså..sen blev det söta flät skärp med att ha i midjan å på andra ställen ;) grått å svart. ofcourse


/ dea

dagens outfit.

aa eller torsdagens.. jag är slarvig jag.

image134

så jeans jackan, svart linne monki (ja jag vet jag har 35595 st), kort t-shirt weekday, lackleggins if downtown, tygskor urban, och marcan armband.


puss dea


hollywood

image133

ser ni den lilla lilla hollywood skylten ;) närmare än så här kom jag inte, står på taket på parkeringshuset på robetson blvd.. ;)

Mer listor ;)

Listan fanns jag svarade.


Väska: Min nya Marc Jacobs, stor svart.
Skor: mina frye boots såklart. :P 
Plagg: T-shirts/miniklänningar
Läppglans: något med mint smak &  juicy på burk
Ögonskugga: Brun.
Märke: Marc Jacobs
Designer: Jonny Johansson.
Färg: Lila och svart
Drink: jack&cola annars rose&fanta
Hemsida:http://www.style.com/
Varuhus: Bloomingdales
Shop: Kitson
Kedja: American Apparel



/ dea


AA klänningar.

image131image132

Nya lovely AA klänningar en svart och en lila blev det.


/dea

Marc Jacobs shopping.

Så har ännu inte hunnit visa alla mina fiiina shopping fynd. hej jag tänker bo i LA forever (L)!
okej det blev en tur till marcan idag med.. och jag har gjort det igen.. blivit tok kär eller det har jag varit sen 3 månader tilbaka i en sådan, men idag hittade jag den i större stl och med guld.. hej du underbara ting. vad det är? ääh det får ni se sen. ;)

image129


Dessa fina köpte jag igår, på marcan igår, med personliga budskap.. får se vilka som får samma som mig ;)




/dea


Marc Jacobs T-shirtarna.

image127image128

nämen titta vad jag hittade på marcan igår en helena och en naomi t-shirt. okej nina jag provar faktiskt bara din naomi.. fin va fanns bara M kvar.. är sugen på heidi med men fanns bara i L. isåfall har vi ju hela modell ligan.. nästan.. ska dit mer E idag lutar att det blir en till idag



/ dea

Ny AA tröja.

image126

oj vad färgen inte gör sig rättvis men, idag har jag på mig min nya AA tröja är lila/rosa. Och jätte fin.

nu blir det mer LA shopping + måste köpa ny kamera nu..
/dea

bankrån beverly hills, och jag hamna mitt i.

japp här tror man att man är med i värsta coola polisfilmen, står utan för bank of america. tjoohoo jag blir kändis tänker jag jag kommer bli upptäckt alla kommer lovea mig. jaa nästan så kunde det ju vara.

om det inte var så att jag står utanför banken och japp va händer poliserna skriker freeeeze.. okej tagningen är as grym tycker jag spelar med. nä det var visst allvar. det var fan ingen film jag skulle visst freezea på riktigt. fan fan. det är allvar jag kommer dö. 6 polis bilar runt mig och poliser med dragna vapen.. hej varför händer sånt mig always. paparazzis all over. ¨äh jag blir nog känd ändå.


/dea

igår ringde dea.

åh gud va glad ja blev när lilla dea ringde mig igår :)

image125


yesterday.

igår va vi hemma hos L. T åkte hem tidigt för hon har ju pojkvän. så kvar va jag, L och M, haha. såklart ringer L helvetes jobb och ber henne komma in och jobba dagen efter, alltså idag. så då fick vi gå och lägga oss, tack JJ!! jag fick ha en riskudde som kudde och en cape som täcke.. hmm..
och nu sitter ja på jobbet igen och räknar ner timmarna tills ja kan åka hem.

/  nina


my heart is gone!

sen ja va typ 13 år har ja haft ett guldhjärta på min tand. asså de har suttit i typ 6 år, och ja trodde ja skulle ha de där hela livet. men så igår efter att ja hade borstat tänderna så kände ja nån liten sak i munnen. och självklart va det de lilla hjärtat som hade åkt av!! så nu har ja bara kontuerarna av lim kvar på tanden, hur fint är det då?! de värsta av allt va att detta hände typ 23.55 på alla hjärtans dag! detta kan inte vara bra, tappar mitt hjärta på valentine day. ja tror att nått kommer att hända...


AA body & gossipgirl

image123image124

nu ska jag krypa ner i min säng och läsa gossip girl 4. mysigt värre. köpte en AA body idag. Min första. fanns inga fina färger kvar så blev bara en svart. okej okej jag vet man ska kanske inte matcha den med rosa pyamas byxor men var ju tvungen att prova. fin är den iallfall .
pyamas byxor från victoria secrets.

natti natti

Dea testar nipplebalm.

självklart var jag ju tvungen att leta upp  Agent provocateur när jag är här i La. Ligger på melrose blvd, typ 3 block från marc jacobs.

Har hört så mycke om deras nipple and lip balm. Och vem vill inte prova det. Så betyg? söta små burkar med spegel i locket. lip balmet smakar gott men ingen mega succe och nipple balm, så de ska alltså bli styva.. tjaa lite kallt blev det, åå ähh man kanske ska ta lite mer..  testa i bilen på vägen hem.. hoppas ingen såg mig, i rusnings trafiken.. vad ska man annars göra i 2 timmars bilkö i LA?


image120image121



Jag skulle inte kunna leva utan gps. det är mitt liv.


/dea


Kitson shopping, LA

hann en runda in på kitson idag, hitta inte så mycke saker men blev nyckelring, läppglans med mint smak så klart, mint tabletter och en rollingstone t-shirt, fanns inte i min stl när jag var i carmel så blev himla lycklig när jg hitta den idag.



/dea



Happy Valentines day

image115

vakna precis kl är halv åtta här.. japp då var det alla hjärtansdag.. kul.jag har bara haft en enda riktig valentines day, förra året sög den rätt mycke om jag inte minns fel. något i stil med att X vägra prata med mig. men sen gick vi nog ut jag å M? bygget om jag inte minns fel? Men året innan var den bästa den och den enda riktigt som räknas som sagt . Frukost med heartshaped toast och mysmiddag.
I år kommer den suga. jag ska passa alla tre kidsen. jippi. aja nu ska jag ner å käka mina belsgiska våfflor och sen lämna kidsen på daycare. sen stor shopping på american apparel. :D 



/ dea

my tomas sabo..

ja saknar verkligen mitt tomas sabo armband, hade precis fått två jättefina berlocker när ja tappar bort det. fast nu vet ja vart de är, de sitter fast under A madrass, fast han orkar inte ta fram de. fuck ja blir lack! de här måste fixas..

/ nina


happy valentine!

de är ju alla hjärtans dag idag! fast hur kul är det egentligen? de är en dag för alla singlar att känna sig ännu mer ensam än vad man redan är.. men skit samma, jag, L, T, M och E kommer ha de mysigt i alla fall. vi ska käka middag och bli fulla hemma hos L, de blir nog sjukt ball :)

/ nina

jobb jobb..

och nu va ja på jobbet igen. kom lite sent, men de är nog inte hela världen. har kommit på att ja har massor att göra idag, ett helvetes data jobb som kommer ta lååång tid och sen har ja massa prover att packa, några hyllor att bygga och några kuvert som ska packas.. och ja tänkte gå hem tidigare idag.. hmm..
igår tog lisa med mig, tess, malin och emma på hudvårdsanalys på lindome dagcenter(?). haha. de va riktigt kul faktiskt, men ja lyckades att inte köpa nått, helt otroligt!!
nej nu måste ja sätta igång och jobba..

/ nina

the olsen sisters.

okej jag är lite besatt bara lite. men de är ju såhimlafina. Lyckas alltid se ut som det bara slängt på sig något men egentligen är det tanke bakom det.  fast för alla er som tror på olsen systrarnas alltid så lyckade kombos, så har de faktiskt en stylist.. tråkigt nog.


Men om jag hade fått göra om min bal hade jag velat se ut såhär..






/dea


dvd regioner hjälp!!!

nu får jag upp en ruta där det står att jag inte kan ändra dvd region. jaha vadå inte ändra. det står att jag har 0 gånger kvar hur ska jag kunna veta att de räknas gånger har aldrig förut fått upp något om det så nu kan jag tydligen bara spela upp skivor från sverige. jag har inte ens några svenska dvder!!  hur mycke suger inte fan fan fan.. pappa du måste fixa det. sen står det att man inte kan ändra region inte änns om man flyttar dvd spelaren till en annan data eller om installerar windows ursäkta jag håller just nu på att kasta ut denna jävla datan genom fönstret det ända jag vill är att se på one three hill noooow.. gah


dea

glömde.

linne samma som förut, jeans cheap monday, tröja pepperdine, och urban skor.

/ dea

ändrad dagens outfit.

var himla kallt ute, + cykeltur resulterar i inte så hipp outfit.. men här är en av mina nya pepperdine tröjor ;)


image102

/dea

nya sunglasses.

image101


urban.


hotell frukost.

thats love. tyvärr har det bara buffé på helgdagar, idag blir det avocado omelett.


/dea


dagen outfit.



jeans jackan, linne monki, kjol forever 21, ballerinas h&m, halsband någon butik i åre, och botkier väskan.

beroende?

är inne på min tredje cola light för idag.. de här kan inte sluta bra..



/ nina

gonatt gomorgon whatever.

ligger i min sång. kommit hem från middag (sushi) med O. köpt mig en till tröja fast en pink denna gången börjar känna att det är dags för mig att kanske köpa han något.. hmm.. försökte ladda ner govenor andy från i tunes på O,s data vilket inte fanns. hej trodde ju han var stor här i usa sen jag lanserade honom för några månader sen.  jaja det kommer väl snart..  måste sova nu. gonatt dudes.. ;)


/dea

w magazine

det senaste numret av w magazine täcks av snygga scarlett johansson och nathalie portman. just nu populära som systrar i nya filmen the other boleyn girl.



/ nina


nya skorna och trasiga glassesar.

 

mina 16 dollars skor och varför går alla alla alla min glassesar sönder? VARFÖR?

lägligt nog så köpte jag nya när jag var på urban idag.. lägger upp de sen.. är pink å fina.


/dea

Dagens outfit.


outfit & close up.


så dagens outfit,  den kära H&M jackan, klänning från liten butik här i santa monica, grå ballerinas h&m, marcan bag och vintage skärp.

mer bal special.

Mycke bal  blev det här, men verkar som att det är de ni vill ha just nu, blir mer bal spcecial imorgon. Då Olsen tvillingarna får bidra med inspiration och massa andra viktiga tips om make up och vad som bör finnas i väskan å hur man får bort en flaska röd vin kyparn spiller över din vita designer klänning(!)

måste väcka E nu. starving.


/ dea


Min balklänning.

image92
Moi & Alfo.


Här var det kärlek vid första ögon kastet, efter jag hittat denna klänning uppe på QC. Ville inte änns titta på någon annan. Kände mig vackrast av alla. Ja ni andra var med fina, men min klänning.... åååh vad jag älskar den.


/dea


Margherita Missoni/ bal special.

Nu börjar ju balerna nära sig med stora steg för er som går sista året. Hade mer än gärna bytt med er och haft balen framför mig. Så antaglien har ni väl redan skaffat klänning? Annars tycker jag att ni ska ta å inspireras av Margherita M. Hon kan sin sak.








Nr.
1. vackraste Marchesa klänningen.
2. Tillsammans med Zac Posen i Zac Posen fodral.
3. Snyggt med kavaj över, bryter av.
4. Varför inte en kort?
5. M i Missoni fodral med pälsöver. snyggt. tillsammans med Dontatella V.
6. Calvin Klein dress.
7. Missoni.
8. Missoni.


/dea

Margherita Missoni.

image81image82
Margherita Missoni och vouges Lauren Davis.


Jag vet ju vad jag ska ut å leta efter på stan.  Älskar verkligen klänning och sunglassesarna.
toksnyggt. 

/dea

kom inte iväg på cykel tur. än iallfall E somna på badrums golvet.

lite av VBs rygg.

image80


här hitta jag halva VBs rygg.  som tjatade om tidigare.
ugly iallafall.

/dea

hej från santa monica.

jag har feber ont i halsen och huvudvärk. men nu ska vi gå ut å cykla. på beachen, man kan ju inte hindras bara för att man, är lite sjuk solsken och klarblå himlen. Blir nog en väldigt kort tur till beachen. sen upp å äta crepes vid second street. såg att det låg ett ställe där.  åt världens godaste frukost belgiska våfflor med jordgubbs kompott och grädde  yummi.


image79

den famous piren.  var ute å gick här igår..
å hotellet ser ni i högra hörent. Loews heter det om ni undrar :)

/dea


miami ink.

ja bara älskar de här programmet. och huuur sexig är inte Ami ;)

/ nina

grammy awards 2008



Rihanna med en jättefin klänning från Zac Posen, så himla fin färg!!
Carrie Underwood i en Zuhair Murad. Blommigt är ju jätte hett i vår, och jag älskar modellen!
Prince, och vad hände där?!

/ nina

my family.

la precis in massa kort från julen på datorn, och så hitta ja de här på mig, min mamma, syster och bror.
so this is my family!



/ nina


min nya hårfärg.

här har ni min nya hårfärg, vad tycker ni?!

/ nina

image72

tisdag

idag har ja tillbringat typ 4 timmar hos frisören, men de va de värt! är ju faktiskt min kompis som är frisören, så ja ska inte klaga :) är i alla fall inte mörkhårig längre, just nu är de nog ljustbrunt, väldigt svårt att säga, haha. lägger upp en bild senare!
sitter på jobbet, sjuukt tråkigt. men ja ska upp och tjata på mamma så att vi kan åka hem :)

/ nina

om nina :)

Namn: Nina Alexandersson
Smeknamn: Najnaz, nino m.m. mitt nya är tydligen Ninorta (?)
Födelsedag: 15 juli
Hemstad: Kungsbacka
Ögonfärg: blågula
Hårfärg: ljusbrunt, påväg mot blond!!
Stjärntecken: kräfta
Skostorlek: 38,39
Längd: 166 cm (?)
Syskon: Maria&Patrik
Är dina föräldrar skilda? Jajemen
Pojkvän: oh no..
Bästis: Dea, Lisa, Tess, Erica, Lollo... ♥
Skor i dag: svarta tygskor från H&M
Mål för året: Ha så kul som möjligt
Det första du tänker på när du vaknar: Åh nej..
Piercings: hål i öronen
Tatueringar: jaa.. mkt liten dock. blir nog en till i Aussie!
Vad vill du bli när du blir gammal?  framgångsrik och lyckligt gift (är ja och dea lika?)
Drömjobbet: ingen aning, nått som ja tycker är grymt kul i alla fall :)
Favoritmat: sushi och mormors kåldolmar!
Sport: vet inte om gymmet nån gång i månaden räknas..
Glass: äter nästan all glass som finns.
Godis: blå fälgar från video town på folkungagatan :)
Låt: chris brown-with you
Helgdag: Fredag.
Årstid: sommar

Senast du...
Skrattade? för typ en timma sen när Lisa skulle förklara om två mysko män som va inne på hennes jobb
Grät?  ingen aning..
Kollade på film? på bio förra veckan, we own the night.
Drog ett skämt? nån timma sen tror jag
Sjöng en sång? 15 minuter sen, sjöng chris brown-with you i renrummet, haha

Just nu...
Vad ser man utanför ditt fönster? ett industriområde, inte konstigt att man blir deprimerad
Lyssnar du på musik nu? nej, helt dött, hör bara en fläkt som låter
Vad har du på dig? svarta tygskor, svarta strumpbyxor, hög jeanskjol, vitt linne och svart kofta

Har du under den senaste månaden...
Druckit alkohol? självklart
Rökt? ja..
Shoppat? of course
Bakat? nej nej, bakar aldrig, äter bara, haha
Motionerat? nää
Solat? nää
Pussats med någon?  yes!
Pratat i telefonen mera än i 60min? om ja har! haha



/ nina

fanta och rosé.

är väldigt gott.

fin, inspiration



sartorialist.

Pepperdine university, ca.

japp tillbaka på rummet, kl är halv 2 här och varit och ätit middag hos O. Var hemma i hans nya lägenhet. Super fint med ocean view, :) vi grillade kyckling och åt bröd och guaccamole. yummi. Han med en sväng på stan i santa monica innan han hämta upp mig med, fick köpt den 4 gossip girl boken och en helt underbar klänning med blommor. Ni får se imorgon. Måste ta och lägga mig nu så jag orkar upp imorgon.
Imorgon kväll blir det iallfall utgång i west hollywood.. lite shopping hoppas jag med på fast det lär vi inte hinna blir nog onsdag eller torsdag..  Sen fick jag en pepperdine tröja av O med. Mörkblå med det oranga tycket. Super fin. Äh nu är det inte långt kvar innan jag börjar. haha typ bara ett år..



/ dea


ut på stan.

hinner nog en snabb runda ut på stan här santa monica innan O hämtar upp mig.. ciao ciao dea

mycket lång lista om dea.

Fick denna listan på mailen, så här får ni reda på en himla mycket onödiga saker om mig, ninisen gör listan du med ;)




Namn: Andréa Radtke
Smeknamn: Dea , surprise!
Födelsedag: 2 april
Hemstad: Göteborg
Ögonfärg: grågröna tror jag.
Hårfärg: ljusbrunt skiftar lite i rött
Stjärntecken: vädur
Skostorlek: 37, 38
Längd: 167 cm.
Syskon: Världens bästa lillebror Philip.
Är dina föräldrar skilda? Nej
Pojkvän: .. ne..
Bästis: Nina, Lisa, Natta, Malin, Fia, Emma, Linda ♥
Skor i dag: svarta tygskor, nya för dagen från urban
Mål för året: Komma till sverige innan Malin student..
Det första du tänker på när du vaknar: vad är kl.
Piercings: hål i öronen
Tatueringar: nej men jag hade tänk mig en när jag drar till miami. soon
Vad vill du bli när du blir gammal?  framgångsrik, lyckligt gift,
Drömjobbet: Stylist
Favoritmat: coconut shrimps eller hamburgare med avokado och cheddar
Sport: ne, men jag gillar quarterbacks ska ni veta!
Glass: cold stones coconut med extra coconut och carmel och sparkle
Godis: så salt och surt det kan bli
Låt: Chris Brown Kiss kiss.
Helgdag: Fredag.
Årstid: höst

Senast du...
Skrattade? för en timme sen när E härmade varje ord jag sa.
Grät?  vet inte
Kollade på film? bio med rb förra veckan,  tror den hette over her dead body.
Drog ett skämt? hmm,, är mest F som skämtar om mig här.
Sjöng en sång? 10 min sen, försöker få M att somna nu.


Just nu...
Vad ser man utanför ditt fönster? beach, santa monica pir, med paris hjul å allt. ni vet den som alltid är med i filmer.
Lyssnar du på musik nu? ja, jack johnson
Vad har du på dig? svarta skor, grå leggins, vitt odd molly linne, mossgrön juicy hoodie

Har du under den senaste månaden...
Druckit alkohol? ne, på rehab nu
Rökt? nej
Shoppat? självklart
Bakat?japp, muffins, kladdkaka, mjukpepparkaka, chokladbollar...
Motionerat? nix
Solat? oja varje dag
Pussats med någon?  ja ♥
Pratat i telefonen mera än i 60min? ääh ja.


image44

puss puss dea

I´m back.

Okej längsta blogg uppehållaet någonin. saknat mig ninisen?

Låt mig säga jag har haft värsta dygnen någonsin.. typ. Fs tävling gick sådär, tänker inte säga mer. Jag har blivit sjuk halsen dödar mig långsamt, huvudvärk, japp någon har blåst ut min hjärna, jag har sovit ca 3 timmar max, A har hostat och vaknat hela natten, ut på stan med vagnen, svin varmt håller på att dö av värme slag tar av mig min kära juicy hoodie. poff så var den borta. japp nu har jag bara ett par svarta byxor kvar, någon uteliggare som är väldigt snyggt mys klädd. fuck.  benen orkar intemlyfta mig å ännu mindre mina frye boots, snabbt in på urban å köpte ett par svarta tyg skor, för stora, orkar inte bry mig.


/dea

where are you?!

de är helt otroligt, dea har inte bloggat på ett x antal timmar. va är de som har hänt?!

grym.

här har ni ett tips på en grym hemsida, www.modette.se, check it out!

dagens outfit

image68


4 timmar kvar.

japp, om exakt fyra timmar sitter ja på tåget mot götet! ska bli skönt att komma hem, men såklart har min mamma satt upp mig på jobb varje dag, tack mamma! hmm.. ingen ledig tid här inte. och imon ska ja bli blond!! eller aa blondare ska ja kanske säga. ja har kommit på att ja kan nog inte gå från att vara mörkbrunhårig till att bli jätte ljusblond på en färgning. men men :)
idag har ja köpt the best mascara ever! max factor masterpiece max. testa den om du inte redan gjort de, helt klart värt sina ynka 160 kronor!

/ nina


my shoes.

såja, här har ni anldeningen till min smärta, haha. 
 image65
godnatt

/ nina

sorry dea.

har försökt hitta bilder på victoria beckham, men ja hittar faktiskt inga.. ja är värdelös! haha
men ja hittade en annan bild på henne, ni har säkert sett den förut, men den är såå sjukt snygg!


nej nu är de snart läggdags. har mycket imon, haha. ska jobba ute i vällingby, förbi jobbet inne i stan och sen hem och packa. tåget till gbg går 20.10. jaja, förhoppningsvis hinner jag, och ja har lovat Lisa att inte ha så bråttom att ja behöver springa till tåget... det kan sluta illa!

/ nina

my dream.

åh va livet skulle vart så mycket bättre om ja skulle ägt ett par christian louboutin skor..
image63

/ nina


:)

ge mig och erica några flaskor vin och grym musik så blir vi så här roliga :)

 

/ nina

aj aj aj.

fick sjukt ont i mitt ben igår, kunde knappt sova i natt för de gjorde så ont. kände mig som en gammal tant när ja haltade runt på jobbet idag. allt detta kan i och för sig bero på att ja gick runt i ett par ganska så höga skor :P bild kommer sen, så kan ni lida med mig :)

/ nina


nina.

kan du hitta baksidan på VB klänning det är den som är det hemska. haha puss dea

Marc Jacobs afterparty.

image59image60


Alltid lika stiliga chefredaktören för franska vouge Carine Roitfeld.
Victoria Beckham kommentarer överflödiga.



/dea

LA idag.

Japp då har man packat klart väskan. nu är det bara att hoppa in i duschen och göra sig klar. Sen lite frukost och ut på banan för att supporta F. hoppas hoppas hoppas att han spelar bra. Å när han är klar åker vi vidare. Väskan är redan helt full vilket oroar mig ganska mycke för oj vad jag ska shoppa i LA.

Hoppas ni haft en mysig söndag.


kram dea

strawberrynet.

strawberrynet. vet att jag tipsat om denna sidan förut men sen vi bytte blogg har det tillkommit så många nya så får passa på att tipsa om denna igen. Här hittar du sminket som inte finns i sverige och om paket mot förmodan skulle fastna i tullen erbjuder strawberrynet att betala tullen. shysst.

/dea

m-k


inspirera.mera.


dea


sartorialist.



jag gillar när sartorialist fångar samma plagg men vid olika tillfällen, eller samma person vid olika tillfällen.



/ dea

My US.

Om du är sugen på att beställa kläder från amerikanska hemsidor som vanligtvis bara levererar till us så kan du gå in på myus och få hjälp. Man skapar en pretend adress funkar super bra.


/dea


Här hittar ni junkfood t-shirtarna

Fått massa frågor om vart man kan köpa junkfood t-shirtar. På truffleshuffle hitta du dem. Det är inom EU så du slipper tull avgifter.




/ dea

kvällens outfit.

här har ni kvällens. ni får har förstålese bilden, inte den bästa, haha.


jacka: gina tricot
linne: rut m.flera
strumpbyxor: h&m
skor: top shop

/nina

erica gästbloggar!!

image51


sitter här med sussie och nina och driiicker vin! :)
"kollar" på melodifestivalen samtidigt, fast tar bara på ljudet när björn gustafsson kommer, stört skön kille!
han e så grym! haha! ikväll ska vi till laroy och festa loss... 
leo bangade som vi trodde, hoppas du läser det här, besvikna!!
jag tror nina börjar bli full, så jag får nog hålla lite koll på den tjejen.. man vet aldrig vad hon tar sig till...
hoppas ni har en skön kväll alla ni som läser det här.

/ Erica



nu såå!

jaaapp, nu börjar vi blii liiiiite salongsberusade, haha. lyssnar på värsta bra skivan, hur gammal som helst, men oj så bra! 

och therese jasmine karlosson, i looove you so fucking much!!

/ nina

utgång ikväll.

japp, idag ska vi ut, skit samma att vi inte har pengar, de går bara inte att sitta hemma en kväll till.
bäst för dig leo att du hänger med, annars lackar ja uuur!
ja kan lova att outfitsen blir grymma ikväll ;)

/ nina

hemma igen.

kom nyss hem från jobbet. gick faktiskt väldigt fort idag. hade en del roliga kunder, en sa hur trevlig ja va och att ja alltid hade sånt glatt och trevligt bemötande. när någon säger nått sånt blir man såå himla glad :) sen hade ja en annan som helt säkert gick på nått, hon va helt maxad. hon berättade om hur snygga underkläder hon hade provat på agent och att hon skulle kunne strosa runt i ett par rosa tofflor med toffsar på när hon går runt på grev turegatan. hmm.. observera att hon va ca 50 år.

/ nina

checka.

våran vår gamla blogg i brist på saker att läsa.


stylebydea

gomorgon lovers

9 timmar tidskillnad fan vad det suger. här är kl morgon.. och jag har precis hoppat ut ur duschen ska ner till daycare droppa kidesn å sen ut på banan å supporta O. Dagens outfit får vänta lite.. och allt annat med
hoppas ni haft en bra dag..



massa pussar dea

godnatt.

måste bara sova. kommer dö imorgon annars. eller rättare sagt jag kommer aldrig orka gå banan runt imorgon om jag inte sover nu. men kan inte.. nina på väg till jobbet nu. knäppt.
nina jag längtar tills vi är tillsammans igen. Jag längtar till nästa vår. Du och Jag och LA baby. kommer bli best ever.


natti natti.


image50
njaaaaa...



/dea


min ceannis.

och här har ni väskan. fick den i julklapp av T och L, världens bästa :) tack!
inte den mest charmerande bilden, men men..


nu ska ja jobba, oj va ja ska sälja skjortor idag :)

/ nina

i min ceannis.

image47

filippa k handskar
gossip girl, nr 3. sjuuukt bra (nina jag är med på den /dea)
chanel mademoiselle parfym, tack pappa :)
mavala nagellack, la paz, nr 71
pengar
visitkort, körtkort,h&m,nk-kort, sb-kort
rosebud salva
nycklar

Vegasbaby

om jag får ledig i maj blir det Las Vegas och fira X födelsedag. big party på four seasons. flyg till LA och sen roadtrip vidare. tjoohoo vegas baby.



/dea

eller..

om ni har lust visa era väsk innehåll.  ;) [email protected]

nina visa ditt innehåll.

tack.


I min marcan.

image37

Var ett tag sen jag visade vad jag hade i min väska. och på eran förfrågan.

varsågoda!



mössa H&M
Tidning GQ
Plånbok Monki
Läppglans Dior, philosophy, Sally hansen
Ficklampa
Vatten
Nyckelring
Solglasögon Urban
Germs dödande medel.
Bankdosa
Nagelack sephora brownie
Kajal penna MAC
Ögonbryns penna H&M
Smashbox O-glow
Mascara maybelline
Puder maybelline
Parfym Stella Mc cartney
Godis

and the bag.


/dea

Dea likes.

image43

Benefis You Rebel. vet inte om jag tipsat om den innan men, super bra färgad dagkräm med spf 15.

kvälls outfit.

image39

Så ny outfit. Min rutiga skjorta var lite väl skrynklig för att få följa med på dinner så.
Jeans jackan, ny t-shirten från junkfood, linne monki, leggins weekday, missoni socks, och fryebootssom vanligt.

sen skymtar ni nog min tritoni klocka med.

är sjukt svag för combon leggins, långt linne och en t-shirt. men det lär ni la ha lagt märke

/dea


Hej, jag heter Dea och idag bröt jag mig in i en känd golfares bil. fuck.

Tror nästan jag är på väg att bi kär i O eller iallfall nästan. Han var iallafall så fin idag håret hade växt typ 3 cm sen jag såg han sist å det var solblekt å han hade världens finsate marinblå cashmere tröjan, rock republic jeans, boots, och en mossgrön prada jacka. Hämtade faktiskt upp honom själv, han bor precis brevid golftour grejen, så är typ 5 min med bil härifrån, aa om man följer gpsen rätt, vilket jag lyckades med,, efter några försök. Sen blev det världens mysigaste italienska resturang, inte den jag var på förut utan en utomhus med eld i mitten å oj vad mysigt det var, käkade sallad å sen något kött å sen flan, (flan är typ mix av jello and cake). Sen storsade vi runt på gatorna. Å då till det dramatiska.


Bilen

Våran bil var borta! Jag svär jag kunde inte hitta den någonstans. Attans tänkte jag F kommer bli pissed, här i pebble har alla spelare likadan audi bilar vilket lätt kan bli lite förvirrande då hela carmel är fullt av dem, så jag trodde jag hittade min bil låser upp den. det funka faktiskt med min nykel. sen till det svåra att stara bilen utan att ha en fungerande nyckel. Jag vred å vred lite till och fundera O provade. AA båda var vi säkra på att bilen var våran. Jag blir mer å mer förbannad å tänker sen tänk så är inte detta våran bil. Går ut å tittar reg nr. Japp en siffra ifrån. helvete. det är inte våran bil. tänker någon jävel har snott min bil och lämnat sin bil kvar till mig, tittar i bilen och hittar en mapp, på den står det ------------------. den idioten tänker jag har åkt iväg med min bil. Tänker nu måste vi ringa ----------- och berätta att det är fel att ta andras bilar. O säger men är du säker på han har gjort det. Klart jag är säker säger jag. O går över gatan parallel gata men ska vi inte ta å åka hem i denna istället. å där var den våran kära bil. Just nu är jag tacksamm att jag inte ringde ---------- å berätta hur fel det är att sno bilar. tjaa blir bilen stulen någon gång kan de ju räkna med att mina finger avtryck finns i bilen. ataglien bara mina, O och ------.

från å med nu ska jag vara mera,,ääh strukturerad.

okej det var sjukt roligt,
so here we go O. we are just like Bonnie and Clyde-


/dea

måste bara visa..



dessa söta outfitsen på kidsen.

ps E har sina nya Joe´s jeans på sig. så gulliga.

/dea

Dinner.

Sen middag med O. Nu ska jag iväg å pick him up. Borde nog gå ut i bilen och se om jag kan förstå gpsen, annars lär de inte be any dinner for us.. yeye.. ska bara ta på mig massa tjocka kläder å  en mössa. Blir nog den italienska, som jag inte kommer på namnet på..

image44

puss. dea

Bästa ögonskuggan.

Jag älskar sotade ögon och bästa att göra det med är denna från make up store.

 


soo good.


/ dea

candy.

image36

äkta kärlek. jag har hittat en godis affär här i carmel som säljer svenskt godis. salt lakris, polkagrisar, cola flaskor. jag är lycklig.


/dea

järngänget :)

image35

från vänster : dea å, nina, erica, lollo

/ nina

let's dance.

Idag blir de mys med chips&dip framför Let's dance. Absoluta favoriterna är Daniel&Linda, dans har aldrig vart så hett förut :)


/ nina


kiehl's.

Såklart tog vi en runda på stan idag igen. Blev några fynd på gina tricot som kommer till bra användning nere i Aussie :) Köpte även massa rengöringsprodukter på Kiehl's. Verkar väldigt bra, återkommer med mer information om dom senare ;)

/ nina

dagens outfit 2.

Just de ja, ändrade lite på min outfit, så de är ju faktiskt värt en bild! Och även E snygga outfit.



N
jacka: monki
linne: monki
tröja: h&m
halsduk: vero moda
väska: friis&company

E
jacka: h&m
tröja: h&m
halsduk: indiska
skor: converse
byxor: gina tricot

/ nina


Dagens Outfit.

image30

I dag har jag på mig, linne, twist&tango,  skjorta walmart, jeans jacka H&M barn, glansiga leggins weekday, ring forever 21, armband thomas sabo, av max, urban.

bad hairday.iknow,



/dea


fuck.

Just nu hatar jag allt som har med det där att göra. De verkar inte bättre än att bara glömma det. Ska ju i och för sig resa bort i 3,5 månad, så de är väl lika bra. Har haft terapi snack med L och T, tack för att ni finns tjejer!

 


/ nina


dagens outfit

image22

ja, så här rolig såg ja ut när ja gick till jobbet imorse :)

t-shirt: see by chloé
linne: monki
byxor: gina tricot

/ nina

gonatt.

9 timmar efter sverige= ingen att prata med.
O kommer imorgon han ska få installera IAM. bums så jag kan prata med mina american loves.
Jag ska hjälpa han plugga. Jag har lovat att ta av mig ett plagg förvarje 20 sida han läser, blir lagomt då kan man nog få av sig jackan och mössan innan middagen. Ska ha middag med O och hans pappa å massa andra folk imorgon, Os pappa ligger även 2a i tävlingen med 5 under par.. tjjaa den som är intresserad av vem O är kan ju alltid titta rankingen i tävlingen :P


hjälp på traven.. det är pga golf tour + pebble beach. äh nu blev det för enkelt.

å nej O är inte min pojkvän han är min BFF.
han är nöjd med det. typ

gonatt

/dea

baby.

image21

skit. min arm ser enorm ut.
aja han är liten det är allt.


/dea

ny marcan väska.

okej titta vad som hänger i min garderob.



den är så fin, så glansig och så inte min den bara bor där. den är Es.
 men den är hemlig.

/dea

ny t-shirt.

image19

mer dea än detta tyckte E inte det kunde bli och köpte denna till mig.
hmhm.. tack

apa.

image18
apan som stalka mig.

på mig, klänning från h&m som är uppsydd av min otroligt duktiga vän jessica g. saknar dig.

det är mycket nu.

de är pshyco killar, mkt vänsterprasseel och annat som lockar just  nu, haha.

/nina

dagens outfit.

image17


okej jag vet antaglien världens sämsta bild ever, men måste skynda mig upp till stan med M.

så tshirt från urban, kofta gap, linne monki, strumpbyxor forever 21, + fryeboots.

ciao ciao.

saknar.

Jag saknar verkligen Therese, Lisa och Lisa! Fast dom får ja träffa på måndag, för då ska ja åka hem en vecka :)

här är vi

image16

visst är vi snygga :)

/nina

kapitel 2.

ja, jag kan ju fortsätta lite på det dea började med. jag hatade dea extremt mycket, åh va ja inte klarade av henne. när ja en dag va i skolan, så såg ja henne helt plötsligt i våran korridor. några minuter senare fick ja reda på att hon skulle börja på min skola. de värsta som kunde hända, ja skulle behöva se henne varje dag, ueeehh!
men på nått väldigt konstigt och underligt sätt är vi idag bästa kompisar. det som är så bra, att vi har redan sagt allt ont om varandra, så de finns inget mer att säga :)

jag är glad att jag har dig dea, fast ja stör mig på att du är såååå långt ifrån mig!

/ nina

tack dea.

ja har länge undrat varför de går så jävla dåligt för mig, men nu vet ja, jag har inte den magiska sjalen. så den som nu har den kan väl skicka upp den till mig. ja är i stort behov, haha

/ nina

kapitel 1.



Har det någon gång funnits någon jag tyckt så illa om som jag har tyckt om Nina? Troligen inte. Och allt handla så klart om en kille, en kille som jag idag förnekar att jag varit tillsammans med så väl gör Nina.
Så snabb resumé, jag och Nina datea samma kille i omgångar.

Så första mötet med Nina på allmänplats ViceVersa. (kom ni ihåg det? väldigt populärt när man var 16)
Nina kommer fram till mig och presenterar sig.
Jag tittar på henne och säger.. min kanin heter nina.

klassiker nu.

kvällen går. vi  ska gå hem nina går förbi mig och hmm skriker? 

nina du får fylla i lite svagt minne här..

ääh skriver du kap 2 om när jag börja på din skola? ;) 

för nu ska jag sova

love dea


image15



magisk sjal.

image14
att föredra.


ps, nina har på sig "ligga sjalen". japp man får alltid ligga om man har den.
ds. vem av er där hemma har den?

kort.

image13

misslyckat.
nina du är lite nära
och tjaa ser ni mig..
nä jag vet inga kommentarer behövs.

love.

image12

Malin du åker snart, det gör inte jag. är livet orättvist. nä,

hej, från usa.

för tre timmar sen hade jag massa viktiga saker att säga men då gick det inte att logga in på bloggen.. attans.. jaja nu ligger jag bara i min säng stirrar upp i taket och längtar tills på fredag. känner mig väldigt ensam, var ett bra tag sen jag sov med någon, hatar att sova själv dels för det är kallt dels för att det är super tråkigt att inte ha någon att prata med, tillåmed ditt kiss/bajs prat hade varit okej att hör nu abbe. marit pussa han några extra gånger imorgon.


image11

 / dea

betsey love.

image10

betsey johnson fall 2007,
så här vill jag se ut när jag slår
 klackarna
 i taket i LA nästa vecka.


/dea

kändis(?)

såg i och för sig Mikael Bindefeltd idag i butiken mitt över våran, fast ja vet inte hur trendigt de är...

/ nina

idianer kan inte dricka sprit.

för det saknar en enzym.

trendigt.

sitter och läser deas bloggande nu. blir lite avundsjuk, grymt coolt att träffa clintan! här hemma är de inte speciellt trenidgt, får nöja mig med bio och middag med P och E. Ska se we own the night, får hoppas att den är bra.

/ nina

min pappa prenumererar på glamour.

pappa. jag har börjat prenumerat på glamour
jag. jasså
pappa. japp, 3 nummer.
jag. ok
pappa. mm, sen får man smink med.
jag.ok
pappa. aa fast det har jag inte fått än, det kommer eftersänt
jag.va bra.
pappa. aa jag tar nog med dem över till dig.
jag. tack.



/ dea


Min garderob.

image9

japp det här är vad jag ska på mig två veckor.byxor och mössor i väskan,  lika kul att hänga upp kläderna varje gång, gillar faktiskt att få göra en ny garderob.. haha men jag är väl knäpp..


dea

Gårdagens outfit, dagens och carmel pics.



1. vårat hus
2.jag å E i "stan3.jag å E igen
3. A tar dagens outfit kort, men missar huvudet. hon är ju bara 3.  Jacka Ralph Lauren, klänning någon affär downtown, strumpbyxor wolford, sockor juicy, skor frye boots, solglasögon urban,
4. Idag har jag på mig polotröja från gap, och cheap monday jeans.



/  dea

var på middag med clint eastwood igår.

Av de filmer med clint eastwood jag har sett kan jag inte säga att jag är något fan utav honom nä snarare tycker jag han är lite för svårt och fåordig för min smak. Men igår ändrades min uppfattning, han är ju supertrevlig. Så där som jag inte hade tänkt mig, haha och  en jätte vacker dotter hade han med Morgan, såg ut som en liten prinsessa. Men oj vad han har åldrats. Oftast så inser man inte att skådespelare åldrats utan lever sig kvar med deras karaktärer i filmer.

Annat som hände under kvällen var att en apa förföljde mig, julius den där paul frank apan, frågade typ 3359 gånger om jag ville ta kort med honom vilket jag redan hade gjort när jag kom. Var paul frank som sponsrade tillställningen. så självklart paulgoodie bags till besökarna och lika självklart tog jag två, en till Agnes & en till Albin, tyvärr fanns det ingen tröja kvar till Agnes men Abbe får en grön grym tröja, sen var det målarböcker, ficklampor, stickers, å grejs i dem. Tycker alltid att goodiebagsen är roligast ;) Denna gången var de dock rätt barnanpassade. . pic kommer när jag vaknar.

love dea

carmel pics.

innan jag får tag på mina pics, så kan ni få dessa.. såhär ser ungefär allt ut här.




den lilla antikaffären ligger 200 m från vårat hus. havet har jag inte sätt än men oj så fint det ser ut.



/ dea

Carmel by the sea.

Varit runt lite på byn/stan eller nu vad vi kan kalla det. Så himla gulligt är helt kär. Här vill jag bo. eller iallfall ett tag. Tagit massa bilder jag skulle lägga in men såg att erika tagit med kameran ut så det blev inget av det, men gör det när hon kommer tillbaka. Eller vi ska ut å möta upp henne snart, så fort Em har vaknat sitter med Al, nu och läser böcker. Kl är bara ett här, känns som den ska vara mer, fast det bara är 3 timmars tidskillnad så blir man helt omställd med tiden, känns som kl borde vara 4, hmm å det är den ju om man räknar florida tid.. jaja var uppe redan halv åtta idag tiden går sjukt långsammt, jaja kommer väl in i det snart.. nä nu vakna em.. ciao ciao


/dea

äntligen.

Nuså, nu har vi äntligen bytt namn, men vi fick dock byta blogg också. Inte ens med all dagens teknik gick de att fixa, illa måste ja säga! Men men, hoppas ni läser den här lika mycket, för den kommer va lika bra som innan, om inte bättre ;)

/ nina

våran nya blogg.

Som sagt vi har bytt blogg. Så nu i fortsättningen kommer ni kunna läsa allt ni innan läst på stylebydea här. Gå gärna in & läs. (finns massa bra tips och grejor)

Hoppas ni kommer vara lika flitika på att besöka denna bloggen med.

välkomna!


/dea

RSS 2.0