vill ha.

mer på listan av saker jag måste shoppa innan jag åker hem. Höga gladiator sandaler dessa hittar ni på david z




dea

tyckte kates var snyggast tills..



Joy Bryant i Pucci.



Superheroes: Fashion and Fantasies

var temat för årets Costume Institute galan eller rättare sagt för året utställning.



.
snyggast var Kate Bosworth i vintage Chanel.

Minde lyckat.


Anna Wintour i Chanel Haute Couture  och Mischa Barton och Margherita Missoni (!)i Missoni.


dea


Agent Provocateur.

sett moss i nya AP reklamen? fram till 7maj släpps varje dag en liten filmsnutt. fina bilder men filmen är inte direkt någon höjdare.




dea

om någon.

person skulle vilja göra mig glad typ fille.. så skulle jag bli det om jag fick dessa super söta sandaler med silverkulor på från dinsko i stl 38,


Silversandaler från Din sko.


/dea

det där med att jag inte orka blogga gick ju sådär..

kanske inte orkar skriva något men men.. kl är bara 10.10 solen tar inte än ..typ...

men nu ska jag ge mig av ner.. tänkte ni kunde läsa en av mina favvo bloggar istället Linns.


puss dea


Agyness Deyn

har spelat in en låt. sådär var den lyssna här


titta.

image534

vad jag hitta i vårat bildarkiv.  juicy provning på bloomingdahls.

solsolsol.



image535


orkar inte blogga idag.. linda skönt att du skriver här med.. ska ner å lägga mig vid poolen ha en bra dag.


puss dea

jusste dea!

det kostar 100 dollar att ha en extra väska med sig hem. Om man flyger Continental iallafall. Jag ska nog lösa det så, för att shippa 30 kg till Sverige går på 1400 kr. Vilket flygbolag flyger ni??

puss L

update

DEA: Yes, ska skicka hoppbilderna ASAP. Och kanske lägga upp några här? Dom blev rätt coola faktiskt.. vissa iaf.
Fixade din i-pod igår också!! Dom gjorde nån upgrade som tog typ 5 minuter och sa att du kommer behöva ominstallera den i din dator efterdom du har en PC. I'll show you when u get back. Den ska funka nu iallafall sa dom..

Idag kommer M och S hit och leker. Äter frukost nu. Strålande sol och 80 F ute.
Ska till mallet ikväll. Kom på att jag missar American Idol då.. Nooooo. Får kolla alla klipp på youtube senare istället..

hörs sen
/ Linda

jacksonville.

framme i jacksonville. här går största tournamenten rum, eller största av alla tour tävlingarna. Lite kul.  Jätte fint här bor precis på stranden, men finns pool och slides med, skönare med barnen.. ska ta lite  kort å lägga upp är ledig imorgon så då får ni se.. å linda skicka hoppbilderna


snart batchelor final, inte för jag sett ett enda avsnitt men finaler är något extra


puss dea

girls rock

Älskar den här bilden. Tog den igår. Alla dessa tjejer var här och lekte igår. Är dom inte hur coola som helst?

image533


Nu ska jag och N ut och bada i poolen. Sen ska vi till M!

L8ter
/Linda

Gårdagens

outfit. Florida- tischan med min love (Levis jeansjacka). Hade svart, tajt kjol och gröna converse till också. Satte på mig mina Harry Potter-solglasögon och det såg ut som vi gått bakåt 2 decennier.

image532

Nu har Dea åkt till Jacksonville. Assegt. Men ska hänga med M idag innan dom drar.
Nu frukost.

kram Linda


LC.

Jag älskar egentligen LC, men designa kläder är inte hennes grej, ser mer ut som target. Hon borde satsa på något hon kan istället.. lika så heidi med sitt märke, heidiwood, känns lite mycke fjortis 03.


på LAX, snyggare än vanligt .



dea

kapten röd.

jag lyssnar på.
vad lyssnar ni på?





dea

vouge.may


MM & MK.

blir det bättre.?



dea

sunfest

Jag och Dea var som sagt på sunfest igår. Natascha Bedingfield körde 1 timme. Tyckte du det var 'sådär' Dea?? Jag tyckte hon var grym live. Asskön röst! Detta är filmat av mig igår. Det var mest drag på den här låten, av förklarliga skäl. Är svart på ett ställe för Dea ville inte vara med i bild, tråkmånsen..



/Linda

läs.

Johanna har skaffat blogg, vilket jag tycker det bästa som hänt denna veckan.  om hon bara kunde börja skriva hade jag blivit ännu gladare.


/ dea

morning.

idag ska vi åka till jacksonvill tror jag, packa iallfall min väska igår natt ifal vi ska åka kanske är på måndag kommer inte ihåg... så nu ska jag springa ner å äta frukost och titta om vi ska åka.  så håll tummarna för jag åker någonstans med wireless internet. ifs har det inte hänt tidigare men idag slog det mig, kan ju hända.. haha omg..  nä jag är nog för trött för att skriva..  blir bara massa skit..  ha en bra dag så länge


puss dea

festival.

eller kanske mer konsert i west palm beach, var jag å linda på ikväll natascha bedingfield spela blandannat. sådär bra..


image531
lika så fotona blev sådär bra från kvällen.
vad har jag i munnen.?

nötter.


dea

schtek.

Mitt och Felicias favvo-ord förra sommaren. " Fan va schtek" was the expression. Allt var det. Idag är en typisk schtek-dag. Dea och jag har solat heela dagen. (Well, när hon väl hade vaknat). Blev superfint väder idag, sicken tur!
Ligger under en handduk med Deas dator nu.. Snart ska vi duscha och dra till mallet. Jag vill gå på bio ikväll, men vet inte om Dea är så sugen.. Hon vill bara vara med O. Tss..
Nu masserar Dea min rumpa.. eller en muskel som tydligen heter pirriforum eller nåt. Det gör ont som attan ska ni veta!

Jag trivs bra här. I det här huset. I det här vädret. Klädd i bikini hela dagen. Ser det skönt ut?
image530

hopp.

image529
10 min sen nu, ligger jag under en handuk med datan. 

puss dea

vilka är vi.

 linda är du sur för jag sa att jag skulle gå upp om en timma? det är ju asa kasst väder. jag somna skit sent och jag vet inte vad jag gjorde.. å innan jag kommer till dig måste jag städa mitt rum å se på the hills. prioriteringar prioriteringar.

å för er som undrar hur vi känner varandra. egentligen så skriver jag min blogg med Nina, men eftersom Nina är i Australien å reser runt nu så hinner hon inte blogga.  Hon kommer hem om  typ 2 veckor å då blir allt back to basic.
Linda kommer börja skriva på sin blogg istället.

Så vilka är vi?

Jag (Dea)  kommer från Kungsbacka lite söder om göteborg likaså gör Nina. Började på Ninas skola för några år sen. Vilket Nina hatade. haha, men jag var storslagen och bjöd  Nina på min 18 års middag och så blev vi bästa vänner.  lyckligt värre. 
Vart kom Linda in i bilden? Linda träffade jag när kom hit till jupiter, hon jobbar också för golfare. Å våra kids är bästa vänner. Så varje dag tillbringar vi tillsammans vilket vi har gjort i 7 månader?  Dock har Linda fått åka hem till Stockholm två gånger. (jag är nog inte avundsjuk) Å nu sitter hon hemma hos sig å saknar mig.

Kommer komma bättre presentation snart. orkar  bara inte skriva någon nu.


image527
Jag & Nina.

image528 
å linda

Miami street art

Lite pics jag tagit i Miami.

image521



          

by Linda

ledig.

godmorgon! Har redan messat Dea, men inget svar än så länge. Vi ska dra till beachen idag och jag tänkte att det är ingen tid att förlora..
Vet inte exakt vad som händer mer idag.. Ok photoshoot, Dea är very excited. Beachen och kanske surfa om Dea promt vill det.. Jag skulle lätt kunna ligga på beachen och läsa skvallertidningar hela dagen..Sen mallet ikväll I guess.. bio kanske?

Ser nu att det är lite molnigt idag dock.. Ouch! Hoppas det försvinner.. brukar faktiskt vara det ibland på morgonen och sen blir det bättre på förmiddagen.. jaja.
Time for breakkie!


Miami feb-08

Ciao / Linda

nattnatt.

linda jag har inte somnat än men jag är så trött att jag har ont överallt. ska försöka dra mig till badrummet å ta bort sminket.

ps imorgon ska jag å linda ha photoshot.  tills vidare är det hemligt. eller kommer vara hemligt tills jag är hemma.



kram å gonatt. imorgon ska jag lägga up bilder på håret men, det ser ut som det alltid har gjort mörkbrunt igen. tror det är min grej. ;)

trött

är vad jag är just nu. Har varit hos O ikväll men drog när dom började fiska.. öhh kul liksom, en fredagkväll. Jag och Dea åkte hem hit och åt popcorn och hängde med Hannah Montana (S) istället. Nu är jag så trött så jag måste skynda mig till min säng innan jag somnar på vägen.. eller nåt.

godnatt ♥  / L

väskan.

Klicka f�r att st�nga bilden

om någon skulle ha vägarna förbi hm, så skulle jag bli jätte glad om ni kunde köpa denna. ! snälla. monster cravings heter det va ? jag måste ha den måste måste..


dea

pippigirls

Idag har jag och Dea hängt med Pippi 1 och Pippi 2.



Och efter lunch Goggles 1 och Goggles 2. Väldigt underhållande sällskap. Vi får se vad det blir härnäst..

/linda

mygym.

känner mig stressad jag å em ska möta upp Linda och N om typ en och en halv timma men har tok mycke att göra innan. försöker städa upp lite.. blir nog inte mycke bloggandet idag.. ska ner å möta E på mallet sen med, hämta A i skolan, ikväll ska jag träffa O.  Var super länge sen ska bli kul att träffas igen.. aja  ha en bra dag 


kram dea
 

godmorgon.

Blev inte mycket bloggade igår. Var lite busy om man säger så.. Jag och J hade photostudio här på förmiddagen. Vad svinkul! 
N badade själv i poolen för första gången igår. Hon var superduktig. (Och vild i vatten som vanligt).



Om nån timme kommer Dea hit med Em. Sen blir det Mygym för hela slanten..
Ska äta lite frulle nu.



/ Linda

vitt.



helt klädd i vitt idag, forever tröjor och bakers shoes.

Nya armband presenter från E.



/dea


Juicy.




Idag fick jag en ny Juicy dräckt av E.


/Dea


Agnes & Nils.

jag vet det blev ingen Viggo. men nils passar nästan bättre nu. Om jag får en son någon gång om sisådär 100 år.. så blir det nog en viggo iallafall.. så himla gulligt. okej jag kanske är helt ute å cyklar men ser inte agnes precis ut som mig? (önsketänkande?)

image507


dea

superhjältar.

image506

Mina superhjältar från Häslö, hade dansuppvisning som jag missa, antar att den var super grym.
Finns nog inget jag saknar så mycke som Agnes å Albin.  men snart är jag hemma. nä nu blir det för mycke hemlängtan snart snart.



dea


you and me

favvolåten. Kan lyssna på den till the end of time.


/Linda


blablabla..

yess är väldigt nöjd med vem som åkte ut idol ikväll. Nämner inga namn ifall nån där hemma tittar..? men glad är jag!! Drog en vända ner till mallet ikväll och köpte en biknitopp på gap. Är iof inte helt hundra på den.. men min förra från Target gick sönder (IGEN!) så jag planerar inte att byta till mig en ny sådan en gång till. Tänkte satsa på lite bättre kvalité den här gången..

Min älskade jeansjacka kom idag!!! Tjohooo!!! Tyvärr är det för varmt i den här staten för att ha den på sig.. grr. Kunde ha den på mallet på kvällen iaf and I loooove it! En size större en Deas, så jag kan böja mig ner och knyta skorna i min, moahahah!

Kom på att det är ju för tusan Valborg idag.. hade jag helt glömt bort..Så nu är det väl läggdags i Sverige också I guess. Skillnaden är att jag får sova fler timmar eftersom klockan 'bara' är 11 på kvällen här nu. Waay past over my bedtime ändå iof.

sleep tight / Linda

vitamin c.

linda var denna låten jag mena. minnen. typ 8 klass eller?

17 år.

image505
och utgång på g.
om man bortser från kläderna är jag nog samma person.
kanske inte skulle hänga lika mycke på mingel men. man ska väl aldrig säga aldrig.

dea

rosarosarosa.

kan vara vårens/sommarens snyggaste herr sko.


$item.image.name
Men's shoesMen's shoes


dea

skorna har kommit.

image503

för jag är brun om bena precis som det ska va..tralala...



dea


RSS 2.0