best friends

N och Em <3
image501

Dagens outfit N:


råkade ta med nattljuset, därför blev ögonen lite suddiga. Ni har överséende va? Är hon inte ascool!?

Vill också tillägga att dessa bilder togs för mindre än 10 min sen. Färska som attan. Nu ska vi åka och handla med kisen, sen till parken!!

puss Linda

Nylon tv.



M-K, Leighton & Blake

/dea

the row

'

nu har linda äntligen visat hur man gör med filmer, känner mig rätt dum som inte fattat innan men men.. oj vad det kommer visas filmer här nu ;)

ni har säkert sett den 100 gånger förut, men vad gör det.



/dea

sista april idag

gud vad tiden går fort, tycker ni inte? Ska snart äta fruskost. Har fixat S klar för skolan och nu äter tjejerna. Får se vad jag och N hittar på idag.. parken med Dea och Em kanske?  Ganska fint väder idag. 77F redan nu och klockan är inte ens 9. Najs som attan.

Later.


/ linda


gomorgon.

halv 8 idag igen på väg till A,s skola sen allergi doktorn med E. Å sen leka med linda.. nu är det bråttom ha en bra dag puss dea

hur.?

linda första du gör imorgon är att visa hur man fixar med videosarna. jag är okunnig som tusan jag vet.

ska sova nu hoppas ni haft en bra dag.
puss dea

oh..lovely fur

image497
nu vill jag ha höst. ifs har jag velat det  ett bra tag å dessa får mig, att vilja gå  runt i stickat mössa, leggins, boots  + någon av dessa fina. 
finns i höst, på h&m kids avdelning. kommer nog inte kosta mer än 300, trevligt va.

/dea

american idol

Tisdag kväll = americal idol. Jag var noga med att ta hem barnen till kl. 20.00 ikväll. Är bara 5 personer kvar i tävlingen nu. Sjuuukt spännande. En av kvällens bästa: David Archuleta, 17 år. Enjoooy!



linda (såklart, Dea är helt American Idol oberoende av nån anledning)

be my baby.



ligger å tittar på världens B film. enda personen jag känner igen är chris judd. ni vet J.Los X. som var koreograf. säger väl rätt mycke om filmen. 


dea

golfbil.

ska ut å åka golf bil nu med tjejorna.å titta om vi kan hitta några aligators.  nej jag tänker aldrig skriva ett lika långt inlägg om kaffe som linda. om jag skulle skriva så långt skulle det handla om mig själv.


puss dea

coffee

Jag har blivit vuxen har jag kommit fram till. Iallafall på ett sätt, och det är att jag måste ha kaffe varje dag. Är inte det jättevuxet? Ungefär som att ha körkort eller att besöka SMHI:s hemsida varje dag för att ha nåt att småprata om på jobbet.. Kaffe och glögg är liksom number one vuxendrycker. Och glögg gillar jag faktiskt fortfarande inte, så helt vuxen är jag väl inte..

Det hela började under gymnasietiden. Man var liksom tvungen att dricka en latte i skolan för att orka hålla sig vaken på kulturhistorian. Det ledde i sin tur till att jag faktiskt började tycka om det. Det trodde man inte när man var 10 år och tyckte kaffe smakade kloak. Dock gick det ju på en del för en fattig student. att ha det beroendet. Man hade ju inte direkt råd att köpa hur många latte som helst i veckan. I skolan fick man en ganska bra latte (för att vara skolan liksom) för 20kr, och vanligt kaffe kostade 5:-, så ofta blev det vanligt kaffe som fick duga. Om jag inte mot förmodan skulle börja skita 20lappar. Vilket inte har inträffat än så länge iallafall.

Att bo i det här landet förbättrar inte direkt mitt kaffebehov med tanke på att det finns ett Starbucks i varje corner ungefär. Starbuckskaffe är gott, men det går inte att jämföra med Non Solo. Gå dit och smaka på Stockholms bästa kaffe om du inte varit där än. (Odengatan 34). Andra bra ställen i Stockholm är Salinos vid Odenplan och Nero på Roslagsgatan.

image495

Dags för kvällskaffe nu kanske? Lite tråkigt är det att Dea inte gillar kaffe. Jag köper latte på Starbucks och Dea köper varm chocklad med eeeextra mycket vispgrädde.

/ Linda

nicole r i minnetonkas?

mr_fp_237082.jpg

ser ut att vara minnetonkas. hört att de är stora i stl? någon som vet? tänkte beställa ett par.


dea


M-K.

tribeca_dinner_05_wenn1843249.jpg

känns mest som ord är överflödiga när jag ska kommentera m-k´s outfits. alltid lika snygga. Helt klädd i svart med kan ju knappast gå fel.


/ dea

håret.

blev bra tack. svart men, va fan passar ju min hårda stil typ.


dea


ny bikini.



dea

west palm

Yupp vi ska in till West Palm idag och lämna bilen på service.. och hänga lite där in the meantime. Typ Target eller Old Navy..
Ska köra S till skolan först bara. Dea hur blev håret när det torkat?? Upp med en bild!!

puss L

halv 8 i florida.

tittar man åt höger är solen påväg upp tittar han åt vänster är det mulet, Är grym skillnad på väder här kan vara rena rama stormen hos oss medans linda har solsken hon bor en mil bort?  vet inte hur långt det är.. men men.. ska köra A till skolan nu å sen ska jag å E göra hm något inte kommit på nått än men får se. tror linda ska ner till west palm beach.


puss dea

elita vs daphne

underhållande läsning, offentlig uthängning av varandra. läs elitas här och daphnes här.


gonatt / dea

linda ropar.

hon står i duschen och vill att jag ska komma å skrubba henne på ryggen.
okej linda.

hello lovers.




okej jag har nog gått å fått gladiator sandaler på huvudet men dessa är nog de finaste jag sett. rosa guldiga, nätta och från miu miu. kan man begära mer?  kanske 50 % rea.  från netaporter såklart.

dea

florida-barn

Vi sitter och äter middag. S, 4 år vill mata N, 2år. Hon kör den traditionella " Här kommer bilen"-varianten med skeden. Om ni nån gång undrat hur man vet att en unge är från Florida kan ni få svaret nu. Istället för bil säger hon " Gapa nu, här kommer jet-skin".

Lätt skönaste kommentaren idag.

image492

/ Linda

think green

Mina nya converse är gröna. Hade först inte alls tänk mig den färgen. Hade tänk mig röda, eller navy men dom fanns inte inne när jag ordrade på Nordstrom. Jag tänkte att jag kunde be dom skicka dom gröna så kunde jag byta färgen sen, men när dom väl kom gillade jag dom faktiskt. Har använt dom 2 dagar bara hittills, men fler ska det bli. Inte minst när jag kommer hem till Sverige. Vad tycker ni?



Nu ska vi till Pubban och köpa hårfärg till Dea!

pöss Linda

väskan.



titta vad som låg i brevlåda idag världens finaste party väska. otroligt perfekt med fransar och massa små fack för leg & kredit kort. Tack snälla Natta! Sen var jag å E och luncha på Pauls. ska lägga tjejorna nu. hoppas ni haft en bra dag.

puss dea

flygplatsen.

nu ska jag köra some people till flygplatsen.. sen hämta A i skolan.  linda vi hörs  snart puss

respons.

okej ni är sämst. var är responsen? med tanke på antalet läsare borde responsen vara rätt hög.. Men  om man ser detta som en dagbok, man tjuvläser. Då kanske men inte direkt lämnar en lapp. Men det gör inget jag vet redan att ni läser.


Så något ni vill se mer av?


/dea

Dagens.

image486

t-shirt zara, kjol forever 21, armband marcan, klocka tritoni och pjäser bakers.


/dea

dagens motto

image487
hugz from linda

andrea&linda

ändrade bloggnamnet Dea. Vad tycker du? Fancy huh!

det fanns.

en blogg innan denna bloggen med. läs om när jag kom till usa. första veckorna, kika på bilderna från pebble beach, orlando.  Klicka på allmänt först sen är det bara att skrolla igenom månaderna.

så funkar det inte att länka nu men här är läken direkt till allmänt ;)

http://stylebydea.webblogg.se/allmnt.html


puss dea

om jag varit i stlhm nu..



Lil' Kim - "A luxury item" Pamela Anderson -"Miracle tan"



 Så hade jag begett mig till Nacka strand för att se David LaChapelles foto utställning. Få fotografer tycker jag så mycke om som David. Här finns inte en enda tråkig bild. Färg och provokativt.


Var: Factory i Nacka Strand, Cylindervägen 3
När: mellan den 12:e april och 11:e maj.
Öppettider: måndag-fredag 12-18 och lördag till söndag 10-18

/dea


totalt kaos.



kanske inte borde visa sådana här bilder egentligen.. men, fick för mig att jag skulle börja packa å rensa igår kväll vilket resultera i en full väska och en kaotiskt garderob. får panik när jag tänker på hur jag ska få hem allt. linda skulle kolla vad det kosta att shippa hem grejorna idag. jag måste nog göra det.
så svårt att slänga grejor men slängde ett par cheap monday brallor och 3 par skor igår iallafall ett steg i rätt riktning.

men är nästan färdig shoppad. not.
saker på listan innan jag åker hem

seven jeans,
nike skor
converse

dea

abercrombie

J rensade sin garderob igår. Det var jättekul för jag provade typ halva kändes det som. Fick detta linne bland annat. Hade det igår med en jeanskjol och birkenstokksen. Lite tönt-snyggt sådär, men jag gillar färgerna.

image483

/Linda


gröt.

gomorgon. det är himla skönt att inte blogga själv. mycke mer behändigt att linda skriver. då behöver jag inte ringa å fråga om hon är uppe eller vad hon gör. bara läsa. äter med gröt nu och dricker äpple juice å ost macka. suprise. snart vaknar M tror jag då ska han matas tills dess ska jag fixa lite i köket. å som sagt i kväll ska linda färga mitt hår mörkbrunkt. men det vet ni ju redan


dea

måndag

Morning! Sitter och äter gröt för en gångs skull. Deas vardagliga kost, men inte min. Jag tycker helt ärligt att det är för varmt här för att gröt till frukost. Men idag är det molnigt så jag passar på..

Idag blir det grocery-shopping, sen bakning! Biscotti och nåt bröd som J ska göra. Yummy!!

Ikväll ska jag färga Deas hår möörkt!

/linda

back in school

börjar känna lite press på att jag ska tillbaka å gå några veckor i skolan i sommar/höst. har inte läst klart historia c? eller b kanske det var? å natur b? fia vilken historia var det? hur som hellst skulle jag vilja ha en studiekamrat. jag vill inte gå på komvux själv. jag vill ha någon att fika med och läsa läxor. Så Lisa du behöver väl läsa upp natur?  eller gör det ändå. Å historia hade jag tänk läsa med Ludde. Vet inte om du behöver det men det var snällt att typ erbjuda dig. ;)



snygg i vintage levis & tröja från jc.



gonatt / dea


koja.

idag har ja gå A byggt en koja eller A,  berätta hur jag skulle göra, sen satt vi där inne å åt omega 3kakor, drack choklad mjölk och titta på youtube..






dea

nej.

 jag tänker inte lämna ut lindas nr. vet inte varför ni frågar om det..? vad är grejen med 5 mail? på en kväll. stalker någon? kan även meddela för er som inte förstått det att vi inte befinner oss i sverige. men annars kan ni alltid besöka cafe nonsolo?  heter det så? där brukar hon hänga i sthlm.  hon är tillbaka om en månad.


/dea


Önskelista.

När A fyller 4 år vil hon ha

1. höga skor som är så höga att man nästan inte kan gå i dem.
2. smink å sånt typ läppglans.
3.Kläder.
4. Plattång.
5. Men det går också bra med en Mariposa Barbie. + mariposa klänning.



kram Dea & A

dorian.

så fort jag lämnade welington igår ångrade jag att jag inte köpte dem i vitt. men nu har jag beställt dem här.
DORIAN


bilden är.

från the sartorialist


54.

heter modellen. om jag inte missminner mig, en stl större än de klassiska wayfaresarna . helt klart snyggare . ifs har jag ett par wayfares eller  rättaresagt ett par liknande från någon butik i orlando. bra att har när man solar. tänkte köpa mig några shyssta bågar innan jag åker hem, men har ingen aning vad. lutar å ett par pilot marcan.. men man vet som sagt aldrig. några förslag?





dea

vissa sidor ska man inte berätta om.

känner att jag egentligen aldrig borde berätta om denna sida.
men idag är jag snäll.

dea

astöntigt och ascoolt

Funtar på denna rackarns lilla tischan. Disney, Mickey Mouse Florida, den har liksom allt. Måste dock sy upp ärmarna..Vad tycker ni? För töntig?
image478

linda

ni läser väl.

cory kennedys.

greeting from Florida

26 april 2008. Ganska ocharmig bild men mina ben ser bruna ut. Det är lätt övervägande för att få postas här.



// linda

godmorgon 09.11

Står här och gör pannkisar till my girls. Deras favvofrukost.
Gud vad jag mår bra av alla fina bilder på våra skor från igår. Dess jobbigare blir det att få plats för alla i resväskan med allt annat när det är dags att bege sig hem till Sverige om nån månad... men det blir väl ett senare problem.
Time for brekkie! 

Linda

klänning,

det där med att sätta rubriker är nog inte min starka sida. blir mest ett ord.. fast mer kanske inte behövs.
Idag blev det mina nya bakers shoes i modellen dorian och denna klänningen jag fynda igår.. eller köpte låter alltid bättre att säga att man fynda något.. :)

image476

 nu ska jag springa ner å äta frukost, havregrynsgröt, äpple juice och ost macka. samma sak varje dag. jag tröttnar aldrig.


puss dea


levis .



jeans jackan. jag har bott i min från h&m barn i över ett års tid nu. den har varit mest använd i garderoben. men jag tror den kommer läggas på hyllan ett tag, till förmån för denna. Liten, tajt, perfekt färg, lagom sliten. 


plutiga läppar.haha. tror det var den kvällen jag och philip sedan tillbringa på möndals sjukhus. kommer du ihåg.? okej man får kanske inte skoja om sånt. men ändå.
 

dea

prada?

image472
typ.

bakom kulisserna.


porr.

image466




går inte att ladda upp mer pic fattar inte varför. men vad säger ni .detta är ren porr, . vems fötter? rött nagelack lindas rosa mina. skor från forever 21 och gladiatorsandaler bakers.

puss dea


what is it about girls and shoes

Vår nya fetish alltså. Totalt har vi köpt 8 par idag. Tillsammans alltså. Och jag kan meddela att Dea ligger bakom 5 av köpen, är någon förvånad? 3 par köpte vi likadana. Är inte så förvånad där heller. Dock var ett par av mina inte till mig själv utan till min kära svägerska Hanna. (Grattis i förskott hunny!)

Affärer vi besökte under 4 ½ timmar på Wellington mallet:

XXL Forever21 (alltså inte för personer med denna stl utan affären är extra extra stor)
Bakers shoes
Levis
Starbucks coffee
BabyGap


Är också denna ordning tidsmässigt.

Dea ska lägga upp lite pics, ain't that right Miss My-Cell-Phone-rang-when-we-went-to-the-movies-tonight(sant faktiskt. Det var feta klimax-tyst-ihela-salongen-moment också. Bad timing Dea, riktigt bad timing. Why do bad things happen to good people, eh?

/Linda

Imorgon

Fick precis ett mess från dea:

är ledig imorgon också väck mig inte, somnar nu puss

tjohoooo då ska vi på forever-jakt!!! gaaah!
sov gott, klockan är 05.20 i Sverige nu så godmorgon kanske är mer suitable. Jag och J har kollat på babynamn i
en bra stund nu. Är ganska roligt faktiskt, men väldigt svårt.. aja sleep tight.
image465

/linda

daaaah

Dea var det inte du som berättade att dina läsare minskade under helger? juuustdet. Du ska se att på måndag morgon sitter alla som fastklistrade framför sina datorer igen. Haha. Jag är dragplåstret här, I'm tellin u.

/linda

forever 21.



 varför varför har vårat forever ingen skoavdening? nu ska jag söka på forever shoppar inom ett rimligt avstånd.

galet snygga.


dea

us police.

tror jag har ett gott öga till mig :) blev ännu en gång stoppad.  Idag var det bara smågrejor, nej jag körde inte för fort. Sen råkade ja ha körkortet i min andra väska. (hoppas jag?) Men efter många minuter av hm,, leenden.. så fick jag köra. tänk så vore sveriges poliser såhär snälla? knappast troligt att man får gå varje gång.


/dea

besökarna.

minskar när du kom linda. känns det jobbigt bara 2/3 av gårdagens typ..

frida 20

idag. so say hip hip hurray with me! Grattis baby, saknar dej ¢¾
image464


/linda


bbq on the beach.

Igår var vi där med hela gänget. Dvs, jag, Dea och alla 4 tjejer + M. Det var mysigt och gott med marshmallows. Tyckte tjejerna också. Vi tog med oss dom minsta 2 på lunch dit idag också. Fast då köpte vi färdig mat. Enklare så ibland.


/linda

bio.

linda jag skulle ju skriva att den var skit bra.. bara det att jag var tvungen att köra hem dig först. okej på tal om annat har det hemskaste saken hänt,... jag har brutit tån. jag tror det iallafall den är dubbelt så stor, röd/blå och jag kan knappt gå. Vad som hände? jag tappade en barnvagn på den.   det kanske inte är den hemskaste saken men det gör fan så ont. Har redan ringt min L å beklagat mig, fiskat efter sympati och  komplimanger. Man mår liksom lite bättre då. Jobbigt bara att kl är typ 5 i sverige, måste sluta ringa folk.  nu ska jag iallfall hoppa in i duschen, luktar brandrök från att vi var å grilla på stranden idag.

gonatt

/ dea

21

image462
Sviiiiiinbra film verkligen. Dessvärre var det en certain someone som inte alltid kunde hålla käften under filmen. Nämner inga namn.... Gå och se den här filmen när den kommer ut i Sverige iaf!! (postern ser faktiskt lite b ut, men jag lovar att den är asbra! Det tycker Dea också right?)


/Linda


första och bästa entryn

tjohooo nu ska här skrivas. Nina jag vikarierar bara.promise. Badar mina och Dea kids nu so lateeeer.

/Linda

Linda.

jag är sämst på att berätta vad jag gör här på dagarna, ja det är ju vad ni säger iallfall.. Så därför ska Linda göra det, från och med nu får jag börja sätta namn under inläggen igen men vad gör det, ni får ju mer att läsa. å snart är Nina tillbaka med! fullrulle här på bloggen. Hoppas ni uppskattar det..(?)


kram dea

.

sönder lyssnade.


shopbop.



sitter å planerar allt jag måste köpa innan jag åker hem till sverige. Viktiga saker som höga svarta frye boots och en svart juicy hoodie, eftersom jag numera bara äger byxorna, tappade ju min hoodie i LA.

bara det att det är slut överallt kollat alla sidor men finns inte någons stans, är ju fel säsong för velour hoodiesarna, nu finns ju bara terry i affärerna..  kommer nog få åka hem utan.. :( å inga frye heller finns bara stora stl kvar typ 10.. om någon vet någon sida som har frye kvar i 8 eller svarta juicy hoodie får ni gäran berätta var. tack

begåvad.

image124


image103

jag önska att jag vore såhär duktig på att teckna, Denna tjejen gör fantastiska illustrationer.

kanske lite mycke liselott watkins över det. men why not det funkar ju.


watkins pics.

bästa peelingen.

har varit å köpt en supergrym peeling. trodde redan jag hittat den bästa med polmero smak som man typ kunde äta, men denna slår allt.
Huden blir super len och fin. Den heter ReFinish och är från Loreal.

Är i 2 steg först peeling ca 5 min, eller 2 min som det står på, jag ska allitd göra lite extra, känns bättre då.
Sen är det på moisturizer med spf 15 å sen blir man lika len som baby M. ;) Har sagt till linda att hon ska komma hit å duscha så hon får prova den. haha..

image461


ringen.

image460

här är den ringen som fick mitt ♥ att slå lite fortare.
 fråga linda hon har fått vakta den med sitt liv som insats. ;)
jag vet mina naglar är uhh..


tror man nästan ser bättre på bilden i inlägget under..

birthday gifts



titta vilket fint litet set jag fick av lisen. ni är smarta som skickar smycken. slipper jag ha mer att släpa hem. sött var det men lite to much tillsammans men var för sig blir fint :) tack lisen.


the dress.

image456image457


hårfärg.

jag är ju fortfarande helt delad när det kommer till mitt hår.. jaja jag vet ni tycker brunett men ja får för mig att de blonda smickrar min ögon de får ännu mer attention.. kan vara fel men tycker LCs hår är stunning.. klänningen var väl inte så smickrande.


91906839.jpg

det fulaste jag vet.

varje dag möts jag av synen ibland mår jag dåligt rent psykiskt som förra veckan på planet hem varför var hon brevid tvungen att ha det? japp, French pedi. är vad jag pratar om. vad är dealen? vill man att tånaglarna ska se extra långa ut? tånaglar ska vara korta de ska inte gå över tåns kant då är det disgusting. som sagt den vita linjen har man bara om man har långa naglar på fingrarna thats it. Hört att trenden kommit till sverige nu. skona mig.
då kan ni hellre gå å cross tofflor eller nu vad det heter..  


bild från google.

22.00

å 4.00 svensk tid så nedrans tråkigt att vara efter er. aldrig någon vaken när man själv är det, slutar alltid med att jag ringer rätt(o)uppskattade samtal till diverse personer jag kommer på att jag måste prata med. hmm..
kom precis hem varit å ätit på yardhouse och sen en sväng till urban hitta en toksöt blommig klänning  från one of a kind, gjord i vintage tyg och recycled matrial. så en insatt för natur med.. ;)  sen förbi mallet å plocka upp lindas solglasögon, linda är nämlien sådär smart när hon beställde ett par ralph lauren bågar på ebay, hon glömde läsa att det var styrka i dem så när hon tog på dem såg hon inget, men nu är det fixat och nytt glassitter i. men det var ändå en bra affär då bågarna kostar typ 400 dollar å hon fick dem för 10, + nytt glas då..

snart bild på dressen ska bara duscha först puss


just nu.

är våran poolguy här. varför kan han inte se ut som marissas i oc,? varför måste våran vara 30 + med kagge?
nu ska jag å baby M ut å promenera i solskenet. puss

geek.

image455¨


jag har nog vuxit upp, jag tror det iallfall. jag bryr mig inte om vad andra tycker längre. eller är det allmän lathet? kanske. men ta ett år tillbaka eller två.. gå ut utan smink? no way eller (jo om man åker bräda eller är på stranden..)  ja bryr mig inte längre, måste håret vara sådär superplattat  och den där perfekta snebenan? känns inte så viktigt länge. så om jag tycker om att ha mittbena, gå utan smink och bära glasögon. jag tror det är de här som kallas att växa upp.


dea


puffkjol.



grät blod över att den var slut i miami. men nu är den min. 3 lager. superpuffi. ;)

mintgrön.

image453

ny klänning blev en likadan i grått med. bra att ha klänning med remsandaler och jeansjacka, silver smycken och botkier väska..

 fan jag är nog skadad.

så gjort.

image341

fan kan inte någon dra en sopsäck över beckham.

tisdag.

gokväll. ligger i min säng har precis, duschat å fixat mig, exolifierat huden. å sådana viktiga saker.. heter säkert inte så men det känns som det funka iallfall..lova ju att lägga upp korten men har inte orkat för kamera sladden ligger i väskan som står i garaget.. så jobbigt att inte min kortläsare på datan funkar.. men ska ta ta i detta snart.. men inte just nu ska lägga mig och köra eye pads på ögonen.. så gonatt.

mfmarykateolsen0006.jpg
mk, alltid lika stunning, sandalerna är lite overthetop men jag gillar dem. blir att beställa bakers imorgon, eller när jag orkar... :/



å eftersom jag är så grymt dålig på att uppdatera kan ni ju läsa denna bloggen.. hon verkar ju ha mycket att göra.-ehh.

ur lindas blogg.

den 22 april 2008

handväskan

Dea och jag åkte ju med girlsen till parken idag. Vi slår oss ner på en bänk och ser att det står en liten, väldigt tacky och hyfast ful handväska där. Tänker att den måste tillhöra nån mamma i parken. Efter ca en halvtimme kommer en kvinna pustande bakom oss " thank godness for that". Hon plockar upp handväskan, kramar om den och springer vidare. Dea vänder sig till mig och säger " Fyfan vilken ful väska, jag skulle tacka gud om jag hade tappat en sån istället."

Upplagd av Linda kl. 14:07 2 kommentarer

uuuhhhh.


halv 2.

ska sova nu. idag sålde jag mina älskade diselbyxor oj vad jag kommer sakna dem.. :(  men linda hade om inte en ännu starkare kärlek till dem.. men tröst shoppa 3 klänningar, en tröja, en kjol, örhängen å ett par glasöon för pengarna. ni får se imorgon.. gonatt.



image452


en miljon.

om du får en miljon kr vad gör du då?

köper choooooklad - emmie 2 år.


snyggare i mörkt.

lindsay_lohan_4_wenn1825047.jpgmr_fp_215718.jpg

rachel bilson som blond.

gräsligt. skulle jag med se så gräslig ut i blond?....

91899803.jpg
det är en wig.

i min.

ipod. (L)


(ladda ner låten. fans ingen annan version på youtube.)

rosa lycka.

ska gå å lägga mig.. duschat och fixat. kom hem för typ 3 timmar sen från south carolina? nu har jag visst trott att jag varit i fel stat aja.. sak samma.. första jag gjorde var att springa och kolla posten 2 paket hade kommit ett från min underbara fia. Fick super gulliga kum kum örhängen. tack gumman :) å djungelvrål såklart... vad annars..

Så fort jag blir rastlös så gör jag det,.. runt runt runt runt snurrar jag mina kum kum ringar runt fingret. E & A vill alltid låna och snurra. ..aja hur som hellst.. Idag fick jag något helt underbart, har nog tjatat i 3 år om att jag vill ha en  kum kum ring med rosa hjärtan på,, inte för jag någon gång har sett det, jag har nog bara trott jag sett det. 
Men idag fick jag en. med 12 rosa hjärtan på. Kan ni förstå min lycka. Totalt orubblig, men det blir bättre! den går att snurra på,  jag är som ett litet barn. har legat här i 2 timmar nu å snurrat ringen runt mitt ringfinger. ja just det den passade perfekt med.


natt.

gonatt imorgon hemfärd mot florran,först ska jag ut på banan å träffa A. :) nu skönhetssömn.

image451

ur malins blogg.

Om jag blir rik...

image152

När jag hittade denna bilden kom jag att tänka på när jag och dea satt på tåget upp till Åre. Vi hade som sagt haft ganska jobbigt med alla våra väskor som skulle med och det var trångt och varmt osv. Ah ni kan tänka er.

-Asså om man vore rik, skulle jag köpt ett helt eget tåg, fattar du vad skönt, och så kan man ha riktiga sängar å..vi kunde ha egna rum nu..ingen trängsel nånstans. så jäkla bra.
-Om du blir rik, så tror jag nog inte det första du köper är ett tåg, malin..jag tror inte du vill köpa ett tåg överhuvudtaget..
-Ähm. nej, det har du nog rätt i..
-Vilka bra prioriteringar du har.

ni kan inte ana hur mycke jag saknar henne,

svart (L)



om jag fick välja att klä mig i bara en färg skulle det vara svart.
inte direkt överraskande kanske.

lördag.

gomorgon.. sitter i målar mascara... kyssan jag hinner inte skriva. hoppas ni får en grym lördag hörs sen puss

pojkvän

grill partaj.. ska vi iväg på nu men e hade visst köpt med sig sushi med.. yummi... okej jag är i chock.. lisa har skaffat pojkvän det är inte det att hon har skaffat pojkvän det kom så plötslig utan förvarning ska hon börja toffla massa nu och aldrig vilja umgås med mig? å vem är han?? jag har ingen aning!, så jag pokea han.. får man göra så? jag undrar ju sjukt mycke.. typiskt mig nu skämmer jag väl ut henne.. fan.. lisa du skulle berätta för mig först. nu tänker inte jag säga nått till dig.... oja jag vet mitt resonemang är som en 13 årings...

mk.


konsten alltså.

det är inte heller lätt att ta kort på sig själv när man inte är fotogenic? stavas säkert inte så? jag kan nog lova att det   inte  finns ett enda kort från min student /bal som jag skulle kunna kalla vackert. varför lyckas vissa så nedrans bra fast de ser rätt taskiga ut i irl.. okej kanske fotoshop men ändå man måste ju någorlunda lyckas med minen..  fast om man man är tvungen att välja så är jag nog glad att jag ser bättre ut irl..  slipper folk bli besvikna när de träffar mig..

om någon har något smart knep så skulle jag bli glad, å mamma säg nu inte le .:P



tillbaka.

varit nere i hamnen och läst gossip girl, ätit haribo cola flaskor, jätte fint med en liten pir, lägger upp bilder sen, ska springa å hämta ett fax nu puss

so hip

it hurts

åååh amor...

Sandaler

dom är så vackra att jag får ont i magen..

balenciaga för er som undrar.

konsten att ta kort på sig själv.

jag är ju inte direkt den som uppdaterar med dagensoutfits daglien. vem orkar, när man måste ta kort på sig själv eller be en 2 åring ta kort.. hmm blir nog bättre någon gång i framtiden.. eller om statestiken skulle svika..
men varsågoda.



bara favvos h&m jackan, urban sadalerna och miami klänningen.. åå jag ser arg ut..eller.


gomorgon

sitter i sängen och ser mickey mouse med  E. vakna precis hon sjunger varje morgon mikas lollipop när hon vaknar,, ur gulligt ska gå upp och göra lite frukost nu,, sen droppa kidsen och ut på banan och sätta mig någonstans och läsa gossip girl.och prova choklad milkshaken.. :)


vad ska ni göra idag?


en tia.

ett tag betygsatte vi nog alla vi kände 0-10. jag ville vara en tia,
 desperat försök till att bli en ut med boobsen å gör en läcker mig.. ähhmm..  ja vet jag var en .. thanks.. nina


image447

ja jag rensar bland foton om någon skulle undra.


albin.

image446


fjortis.

image445

har jag varit en?
vad gjorde man efter man tagit en sådan här bild? la upp den på lunarstorm..

kärlek är.

kärlek är att hur långt bort man än är bara drömma om den andra.
kärlek är även att ligga och halvsova i soffan och vänta på att den andra ska sluta jobbet, för att sedan prata en halvtimma.
kärlek är för mig när jag hellre shoppar koftor till honom än marcan bags till mig själv.
kärlek är att ligga med skype på och sova.
kärlek är att matcha.
kärlek är att se tecknad film.
kärlek är när ord är överflödiga


den är inte jag.

T-shirt med nagellack, snart på Monki.

men kan inte låta bli att lägga upp denna bilden. ääh malin det är nog bara du som fattar.


ps. bäst att måla naglarna. gör du naken...

nice thissa.

image444


jag vill också sitta på min pojkväns rygg.

( på bilden;oscar hillestad)

nr


så här vill jag se ut imorgon är jag vaknar. varför kan inte håret bara växa en decimeter å varför har jag inte sådana jeans.`?

so rich so pretty

love

north carolina

trodde jag skulle ha massa tid att blogga, men nix här är det full rulle kl är 9 och jag kämpar med att hålla ögonen öppna.. fy fan vad jag hatar att vara trött. eller skule nog kalla mig själv sliten.. det är den bittra sanningenm, håller på att flagna,, ni vet när man går från brun till vit,  mitt hår håller på att gå in i en gul färg, jag har gått upp 2 kilo.. fan blir att rycka upp mig.. nä imorgon ska jag börja inga mer pizzor, glass, hamburgare, eller att sola sönder sig, ett besök till frisören borde jag nog boka in. fan nu ligger jag i samma situation som jag gjorde förut ska jag gå blond eller brunett.? förra gången gick jag brunett men det bleks så fort. fan.


så kära läsare. nu bestämmer ni blond eller brunett, rösta i kommentarsfältet.

kram dea

hade visst inte lyckats posta detta igår.. kan då meddela att mitt nya liv går sådär,, har precis varit på starbucks å druckit venti varmchoklad med extra vispgrädde. men snart tänker jag faktiskt ut å ta en promenad super fint väder ut blir nog en tur till banan, de har värlens godaste milkshakes jag tänker äta till lunch.. ;)

miami.




jag älskar miami.
belgiska våfflor.
vita klänningar
och
linda


om det inte vore för att min mamma läser bloggen så skulle jag skriva vad C kallar min posé.
cum in the eyeposen. men sånt skriver man inte.

ny klänning.

i garderoben, ;)

ps är i north carolina, så ni som har lagt bud, jag kan först skicka om en vecka när jag kommer hem. 
jag mailar och berättar om ni får det eller vad budet är uppe i. tack för ni har varit så positiva :)



kramar dea

garderob.

japp nu är dörrarna öppna till min Garderob !


Ny webbshop.

På eran förfrågan, så slår vi snart  upp portarna för våran "lilla" avstickare till bloggen. 
Ni kommer kunna fynda alla möjliga plagg och accessoarer från min och ninas garderober.
Så nu gäller det för er att ha ögonen öppna. Slänger nog upp ett gäng plagg i morgonbitti (eran eftermiddag)


så nu ska jag äntligen sova gonatt.

grymma läppglans.



grymma läppglans.

sally hansen, vet inte om det finns i sverige men jag älskar läppglans på burk då man lägga på typ 300 lager utan att det råkar rinna ner på hakan, (händer kanske bara mig) men när det är i burken är det typ tjockare konsistens. juicys i burk är också toppen. andra är lip injection. tror jag har vant mina läppar för lip plumpers, ni vet det är ju en allergisk reaktion som orsakar "svullnaden" men detta funkar fortfarande på mig, tänk bara på er som inte bukar ha plumpers. vilken effekt. lyckos. ;P


gonatt!


essie.



tröttna på alla mörka färger på naglarna .
nu vill jag ha ljusa naglar gärna i rosa nyanser.
finast är essies mini how high 588

barton,

mr_fp_225723.jpg
vem fan kan säga att marissa var snyggare än summer i oc .


död.

tog ca 3 timmar att starta datan. klump i magen. är den död för alltid? skärmen var bara svart. nu vågar jag inte riktigt stänga as den. fick igång den efter att jag tog ut batteriet.
 

å läst hela handboken.

favvo sandaler.



jag lever i princip i mina bruna (frans)sandaler. så när jag hittade dem i svart var lyckan gjord.
tvingade på linda ett par med. de är ju så fina.

dress.

image433
mammi, jag hade inte tillräckligt många klänningar.
blev den jag kikade på förra gången i miami ;)

pink.

nya jeans rosa. som bild nr 2. blir super med jeans jacka.


klänning.

stod på forever 21 igår och provade denna klänningen. jag köpte den inte men nu har jag ångrat mig. fan.
elin kling hade visst fyndat en i new york med. ska kolla mallet ikväll eller imorgon.


fina details.


rosring, LA-halsband (L) och blommigt diadem.

hemma.

är tillbaka från miami förlåt för dålig update. idag har vi varit på playmobil slott å lekt sen cr cicken lunch å nu myser vi..
 
när jag kom hem igår så skulle jag köra in i garaget, vilket inte gick då det stod en bil ivägen, vilket resultera i att jag fick stå i bäckmörkret.? och fixa med mina saker jag skulle ha med mig in. plötsligt hör jag hur det börjar morra, jag ignorera, det prasslar sen morrar det igen, fan! det finns ju florida pantar å vildhundar , jag slänger alla mina saker in i bilen och springer för livet in i garaget..  hmm.. kanske bara jag som fattar men ni skulle sett mig..

lägger in bilderna sen på miami shoppingen.


puss dea

jeansen.

sötafickor.

image427

innan jag glömmer.

tack för alla fina mail på min födelsedag, jag försöker svara alla men har inte hunnit än.. snart..
sen åker jag till north carolina på måndag morgon.. ååh japp datan följer med.

no worries ;) 

gonatt

henne.

jag är här med henne ni vet.


image426

ähhhhh..?


idag har köpt ett par seven jeans å linda har köpt true religon. det var trevligt.
idag har jag köpt en blommig blus och linda har köpt en blommig kjol.
idag har jag ätit sushi det har linda med.

i´m in miami

image425
and you´r not.


ni vet att ni saknar mig.

stureplans bäst

klädda.

miu miu dröm.

image424

ur brittiska elle, samma klänning finns i den omtalade foto sessionen i americanska vouge.. lägger in bild sen.

fransk kärlek.

mor och dotter. (L)
image423

magazine.

månadens. (+linas fötter)


image418

älskar bilderna i muse. äckligt snygga.




armband.

linda har börjat på mitt armband. det blir superfint. ska lägga upp bild sen. om ni vill ha så kan ni säga till så gör hon pengarna kan ni sätta in på mitt konto.

puss dea


(pris på förfrågan)

tack.



känns som jag alltid ser likadan ut har nog kommit in i en svacka. fan. imorgon ska det bli ändring eller något,,  skulle ha pyssel kväll idag men går sådär,,varje gång jag å linda ska ha något sådant typ sykväll, så slutar det med att linda syr å jag sitter vid datan eller tvn.. hon börjar få upp takten nu så hoppas det blir ett till mig med. vill ha svart och rosa. tack!

nerdy back.


snygg tröja. mindre snygg tröja men hej it´s mc lovin ;)

neeeeeeej .

nina mitt armband vill inte vara i austrailen. det vill vara hemma i kungsbacka, :/

vattenpark,

sitter å väntar på linda suprise! en timme sena enligt mig.. men men skit samma hon blir npg sur om jag stressar mer ska iväg till en vattenpark med kidsen .. nice middag hos familjen P  ikväll puss hej

gomorgon sverige.

ligger i min säng snart dags att gå upp... om typ 17 minuter tror jag att jag börjar för att vara exakt.. ligger halv påklädd bikini topp å shorts.. önska att jag orka måla ögonfransarna men känner mig opeppad., ;p  blir mygym för kidsen idag.. hoppas solen skiner då vill jag till stranden först.. får se hur det blir..fan jag ska måla dem ciao

ska man kalla det monster cravings?

om man är modebloggare. vet inte om jag är det. men fan vad jag vill ha dessa skorna ska spring ner till mallet imorgon och titta in på LV. jag kommer bli pank.




senast .

i raden av marcan reklamer med vickan är denna. varför?


citat.

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.
-
Oscar Wilde

kate moss i malibu

fan alla är malibu. O bor i malibu. jag vill med bo där! jag älskar det mysiga lilla torget den italienska resturangen och världens bästa sushi, (japp den slår sushisamba i miami med hästlängder!)
för övrigt kommer vi ändå sitta där å surpla lemonad i helgen, drar till miami på torsdag. blir nog mest beach häng på nikki å en sväng på 17 streetan ;)

mr_fp_225202.jpg

vänskap.

utdrag från lindas blogg.

tack dea.

Igår hände något i min och Deas vänskap. Ett steg framåt vill säga. Hon lånade nämligen ut sin skinnjacka till mig. Detta kändes oerhört stort med tanke på att man knappt har fått peta på den tidigare. Jag känner mig mycket hedrad Dea. Tack.

Upplagd av Linda kl. 19:26


jag kan ju vara världens bästa kompis.


sigrids grymma klackar.

jag älskar dem jag vill med ha latex pjäser.

image3529

med en fin blommig klänning.,

juliakakan.

för några dagar sen prata jag å linda om bröd. vad jag sakna från sverige. jag sa juliakaka. världens godaste macka med portsalut ost å massa smör. idag nås jag av nyheten att den inte finns mer! vad fan! varför? vad ska jag äta? nä nu kan jag lika väl stanna i detta bagel landet.

joina gruppen återinför juliakakan på fb           för min skull



dea

yngre.

image2256image2344

vouges leaders.
carine är så vacker.


bilder hotspot

gonatt.

måste sova. ligger å tittar på the hills och äter turkisk peppar.
samma varje kväll.
å sen vaknar jag upp äter gröt dricker äpple juice äter en rostad ost macka. ringer linda, träffar linda, leker lagar lunch leker gör mellis leker gör middag fixar för kvällen åker till mallet eller någon annan stans,, sen turkisk peppar och the hills.


typ så.. kanske inte riktigt men nästan.

dea

beckhams.

blir seriefigurer på itv
David Beckham, Victoria Beckham, Victoria!

vardags snygg.

Mary-Kate Olsen, Mary-Kate Olsen lyckas med rock´n´roll
m.k new york.

höst.

Leighton Meester, Leighton Meester supersnygg på Gossip Girls inspelning!
Leighton Meester

Margherita Missoni, Synd att vi inte kan se en närbild på väskan för den ser helt ärligt rätt skum ut.....
Margherita Missoni

jag längtar efter hösten, jag missa den jag vill ha höga stövlar och päls. jag är nog den enda.

LC at whole foods.

min favvo från Laguna beach och the hills var spotted på whole foods i veckan. mkt trevlig affär..  här i usa är alla tokiga i organisk mat, äter du inte organiskt kan du lika väl inte äta alls skulle man nog kunna säga.. :P


Lauren Conrad

snygga glasses

dea


om jag får önska mig vad jag vill.

Lauren Conrad, Lauren Conrad bryr sig inte om Heidi Montag!

ge mig väskan.


här köper du betsey johnson i sverige.

se kommentar i inlägget under

puss dea

min betsey johnson klänning.

image413

lite nattlinne över den,, men så himlatokfin :)


dea

6/4-08

fullt upp på hemma fronten.. e har fått ryggskott, eller början till det så hon är sängliggandes.. :(  så är jätte synd om henne får hoppas det blir bättre snart.. så hinner inte blogga så mycke.. funderar på att ge linda lösenordet så hon kan hålla er update eller så får ni gå in å läsa hennes blogg..



min nya den andra passa som sagt inte.. sanslöst billigt med smink, kan lika gärna köpa å prova alla mascaror 50 % pubban med nice.. blir väl typ 15 kr st.. tidningar från sverige, mkt uppskattat och veckan skvaller dos.. jay z och beyonce har gift sig i new york alla klädda i vitt...

dea


helg.

det är helg. jag hinner inte blogga sorry, blir bättre på måndag, men ska försöka hinna lägga in en bild på något mkt vackert imorgon ;)



puss å gonatt /dea

vuxenpoäng.

gjorde ett vuxenpoäng test på fb, jag skulle englit det vara 29,4 år. jag hade mer gissat på 9,4..

 fick jag paket från jenny tack så jätte mycke godiset var mkt uppsakttat av alla..å tidning, köpte du pause för rachel var på? :) jag älskar henne!

kl är halv tio här känner att det börjar bli på tok för sent för mig gonatt.

dea

så jävla dåligt.

rodeo gick ut med att chloé skulle göra en egen linje för acne. lyckan var total. kanske för bra för att vara sant.. 
så var det ett april skämt, serriöst sen när var det humor? idioter.

snygg.

vi ska ju som sagt flytta när jag kommer hem, å om jag inte får en walkin mamma, så vill jag ha denna.  är en av flera möbler som tävlar i elle´s tävling.



kväll.

sitter med M i mitt knä, han sover, men kommer säkert vakna snart.. förbereder för morgondagens skolfärd, ställer fram flingor å sånt.. himla organiserad av mig ibland.. nä det var jobbugt att skriva med en hand gonatt.


dea

tusenapor.

tusenapor har öppnat. kul.


yes.

jag är mer teknisk än jag trodde fixat internetet nu :) varit trasigt i några veckor .. nu slipper jag slå läger vid Lindas matbord. 

fransar.



för er som inte har urban nära och kan få tag på mina lovers så är dessa i samma stil så snygga och bara 300 kr på have2have

scrub.

råkande få in den i munnen...uhhh.. den smaka gott, hm mycket gott socker och fruit ?  som js serien. fast för 5 dollar.. nice?  haha


2/4


klänning från LA och ny kofta, present från linda  :)

min betsey j klänning.

image404

tyvärr passa den inte å inte fanns den kvar i min stl så får bli en annan lutar åt en ljusrosa nattlinneaktig sak med vit volang längst ner.. eller en blå spetsbakelse eller.. fan va jobbigt det kan vara..


dea

blondinbella bluffar.

blondinbella bluffar.

underhållande.

Chloé för acne.

image3937

Rykterna går att Chloê Sevigny ska gäst designa för acne. En egen linje för 2009 års kollektion.
sant?

outfit.



gårdagen,

kofta gap,kjol forever, pjäser urban, body monki, väska botkier.

uppdatering.

ligger vid lindas pool äter cupcakes, ikväll ska vi ut å äta middag i high heels. ;) puss dea

betsey johnson klänning!

lyckan är total jag har fått en vit betsey johnson klänning av E idag.  Axelbandslös, vit, spets, rosett, tajt, kort. åååhh jag vill bo i den bilder kommer sen. :) å av linda har jag fått en gul stor t-shirt klänning och en vit liten stickad kofta och ett svart spets linne :) å just det.. sitter å äter cupcakes. som sagt jag älskar att fylla år..



jackan jag fick av ninisen och världens bästa body cream.


dea

20 år.

kan väl inte vara någon som undgått det.! :P. om jag hade varit i sverige hade jag varit 20 nu men som sagt 6 timmar kvar här. inte för att det känns spc stort när man är här för är ju ändå 21 på allt här,. men massa tårta vill jag äta imorgon och kanske någon kladdkaka om linda bakar någon till mig?
nu ska jag försöka dra iväg henne till tropical.. eller starbucks funkar det med.


image400

puss dea

phiiia.

phiiia


Idag...

Är det en speciell dag, för det är Deas födelsedag Hurra hurra hurra! hehe... Och då är det tillåtet att äta McD för det gjorde vi alltid när vi fyllde år.... hehe har två McD besök att ta igen näru kommer hem från USA honey!

image118


Du e söt när du äter glass ;)
2008-apr-02 @ 00:13 Permalink Allmänt


 tack gumman, mcd ligger det inte väldigt mycke gymnasium tiden? eller är det något man fortsätter med?

senaste.

senaste nytt att tyvärr är väskorna inte med hem. fan fan fan. alltid  är de i london. fan. måste komma ihåg att aldrig stoppa alla favvo saker i en väska..

om ni funderar på den dåliga uppdateringen så har vårat internet breakat down hemma så sitter hos linda nu..



lillebror och jag miami.
japp mittbena är det nya.. ääh svarta.


dea

miami.



image398
hemma från miami alla favvo plagg hem skickade. nu är det till att börja använda alla som bara hänger.. ny stil någon? blev lite candy baby grejer från vs med att skicka hem.

RSS 2.0