jag är tuff.

ur malins blogg

fredags

I fredags mötte jag dea för en fika och lite CV skrivande inför Åre. Vi fikade mest men fick ändå en del gjort. Efteråt bar det av vidare till kalle på inflyttningsfest i mölndal. Jag, dea och ludde tog spårvagnen dit och promenerade resten av vägen till lägenheten. Med en gång när vi nått dörren möttes vi av 4 stycken berusade tjejer. stora tjejer. Som antagligen inte hade något bättre för sig klockan 9 på kvällen än att mucka gräl med några "utomstående".
Först ställer sig "ledartjejen" vinglandes framför sitt gäng och frågar om vi har bråkat med dem tidigare den kvällen. (rap)
-Näääh..svarar ludde och drar i porten och upptäcker att man måste ha kod för att komma in. Han tar upp telefonen och ringer.
"Backup-polaren" ställer sig tätt bakom och kollar på mig och dea.
-Varför skulle vi bråka med sånna töntar!?
Vi kollar automatiskt ner på våra kläder. gjorde vi? :P
Hon fortsätter och kommer närmare.
-Vem ska ni till?
Undrar om vi ska ignorera dom eller svara och innan vi hunnit svara frågar hon igen.
Dea svarar artigt
-Till Kalle.
-...Har han liten balle eller!? hahaha
Kul.
Ludde får tag i kalle i telefonen och frågar efter koden, slår in den och upptäcker att vi står vi fel port. Vi går till den bredvid medan tjejerna följer efter. Medan ludde slår in koden ser dea sin chans, tydligen.
-Ahmen jäkla idioter..
Då får dom fart och vi trycker oss snabbt in igenom dörren fnissandes, drar den bakom oss och springer upp för de första trappstegen medan vi hör dom förbannat banka på dörren.
(Hoppas dom inte står kvar när vi ska ut sen)

2008-09-11 @ 10:55:18 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks (0)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0